Меру Ужгорода та його заступникам підняли платню

16
5

Сьогодні на пленарному засіданні підняли питання про підняття окладу міського голови, секретаря і заступників.

Секретар міської ради Віктор Щадей попросив депутатів внести зміни у рішення, викресливши його прізвище, одна депутати його пропозицію не підтримали.

За підняття заробітної плати проголосували 42 депутати.

Цікаву пропозицію вніс регіонал Соханич, він запропонував Щадею витрачати доплату на дитячі заклади, і щомісяця на шпальтах газети “Ужгород” звітувати про це. Щадей погодився.

До слова, мер Ужгород Віктор Погорєлов повідомив, що це рішення важливе, адже заступники за свою робоиу недоотримують, а працювати іноді доводиться і вночі. Оклад заступника міського голови Ужгорода складає 2 948 грн. 

Коментарі

1
123

Присутній ти конкретно людям напиши а не забивай баки! А ти Олічко звідки знаєш? І нам розкажи. А ще ліпше документ покажи.

П
Присутній

Проголосували за рішення про упорядкування оплати праці міського голови, секретаря міської ради, першого заступника міського голови, заступників міського голови.

Г
гуцул

мера!!!! на нари, падонга скінченого!!!!

О
Оля

Меру зарпалту не піднімали.

1
123

Вообще ох..їли. Бідують - просто нереально! Судячи по машинам які стоять біля міськради у дворі - зарплати у них на рівні Обами. А ти Соха тоже разом із Щадеем міг би потратити надбавку на дитячі заклади. Для табе то лише бак бензину. І то не повний :-))) а дітям - радість. Вітя і тобі місто найде у газеті аби і ти звітував.

Читайте також