Мешканкам Перечинщини пропонують йти у медсестри

4
1

6 червня 2012 року, напередодні Дня медичного працівника в Дубриницькій ЗОШ відбулася презентація професії „сестра медична” для учнів та випускників школи.

 

Захід провела головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Леся Палюх. Серед запрошених були начальник управління економіки райдержадміністрації Петро Доброцький та головний лікар Перечинської центральної районної лікарні Сергій Вакаров.

Пролунав останній дзвінок, позаду екзамени, але перед випускниками стоїть не легкий вибір, вони обирають професію - ту, яка б приносила не тільки задоволення та матеріальне забезпечення, але й була потрібною суспільству. Саме на це спрямовує молодь служба зайнятості. Обрати професію – означає обрати свій шлях засвоєння певної системи знань і практичних навичок, шлях реалізації своїх здібностей, природних нахилів, інших особистісних якостей та їх подальшого формування у процесі навчання чи трудової діяльності.

Петро Доброцький надав присутнім інформацію про стан ринку праці. Розмову продовжила головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Леся Палюх, яка розповіла учням про професію медичної сестри, що на даний час є однією з найбільш актуальних. Проблем з працевлаштуванням після закінчення навчання практично не має.

Головний лікар Перечинської центральної районної лікарні розповів про потребу суспільства у медичних сестрах, про професійні знання та обов’язки медсестер.

Учні були вдячні представникам центру зайнятості за допомогу в ознайомленні з такою необхідною професією.

Коментарі

ФВ
Фінансист Вакарову

Добрі-добрі Сергійку, попозераюся чим будеш платити до кінця року працюючим медсестрам.

Читайте також