Мешканці 2 багатоповерхівок в Ужгороді вийшли на мітинг через дірявий дах (ВІДЕО)

10
3

Мешканці двох ужгородських дев'ятиповерхівок мітингували під міською радою. Дах у обох будинках протікає, через це підтоплює квартири жителів.

Місцевим урвався терпець, бо на прохання про допомогу отримували лише відписки. Кажуть, ситуація дуже критична, адже пішли дощі, і вода почала підтоплювати електричну проводку у будинку.

Люди розповідають, ще у березні до них приходив Ужгородський міський голова, він обіцяв до червня вирішити проблему. Та досі навіть виділення коштів для їх будинку не розглядалось.

Більше у сюжеті Телеканалу Sirius:


Коментарі

О
О

А про мост на Матросова уже зыбыли,хоть бы сетку подвесили,что б на голову не падало,Ваши муниципалы,хоть вверх смотрят,если нет денег,организуйте платный проезд-каждый типа едет и типа со мной "такое"не случится

О
О

Выделят 20 тыс.остальное сами (кредит) и че за сумму 300 тыс,а вообще бежать с 9-ток надо,срок эксплуатации сварных швов панелей 40 лет,а еще не трясло,а сами не пробывали начать делать-60 тыс уже есть,или как всегда проблема крыш-проблема верхних этажей,подвалы-нижних,погорят приборы в доме не в 60 тыс выйдет,про лифт молчу-суммы заоблачные,у меня тоже на даче крыша протекает-где митинговать...

П
Пітьо

Так тож ОСББ, їх будинок хай самі і ремонтують. Міськрада нікому нічого не винна, з таким підходом я на свою дачу буду мітингувати кришу міняти:)

Читайте також