Мешканці Хуста поскаржилися на дебоші молдаван

6
0

Цього тижня чергову пряму телефонну лінію з жителями області провів начальник відділу громадської безпеки ГУМВС полковник міліції Василь Швенда.

Перший дзвінок надійшов з Хуста. Телефонувала пані Наталія. За словами громадянки, в сусідньому будинку винаймають помешкання молдовани, майже 30 осіб. У них нібито є дозвіл на перебування у нашій державі, але зарубіжні громадяни створюють місцевим жителям певні незручності. Річ у тім, що увечері з їхнього помешкання постійно лунають крики, сварки, там весь час якісь розбори. Тому жінка й звернулася з проханням навести лад.

Василь Швенда одразу ж доручив керівництву Хустського міськвідділу провести ретельну перевірку стосовно законності перебування громадян Молдови у місті та вжити відповідних заходів реагування згідно з чинним законодавством.

Черговий дзвінок був також з Хуста. Телефонував місцевий житель Євген. І знову мова йшла про згаданих молдован. Хустянин повідомив: неподалік його будинку знаходиться корчма, де ті часто збираються. Мало того, що у цьому закладі реалізовують спиртні напої без відповідного дозволу, молдовани тут ще й часто порушують громадський порядок. Тому, прохав городянин, треба навести порядок. Полковник міліції пообіцяв обов’язково вирішити цю проблему.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також