Мешканці Мукачева можуть без черг та комісій оплачувати комунальні послуги карткою мукачівця онлайн

13
1

Ощадбанк скасував комісію при здійсненні платежів на довільні реквізити, в тому числі за житлово-комунальні послуги, у WEB- та mobile-банкінгу «Ощад 24/7».

Відтепер за допомогою картки мукачівця або будь-якої іншої платіжної картки Ощадбанку можна оплачувати товари та послуги за реквізитами будь-якої компанії на рахунки, відкриті в українських банках. Для здійснення платежів без комісії у WEB- та mobile-банкінгу «Ощад 24/7» потрібно обрати меню «Платежі на довільні реквізити». Система передбачає створення шаблонів, а саме заповнення реквізитів лише один раз, і подальше їх використання для швидкої оплати. Крім того, можна створити платіжне доручення – регулярний автоматичний платіж, наприклад, для здійснення платежу кожного 20-го числа.

Вже понад 16 тисяч мешканців Мукачева в повсякденному житті користуються багатофункціональною карткою мукачівця від Ощадбанку. Важливо, що випуск муніципальних карток для містян є безкоштовним. Мешканці отримують на картку заробітну плату, пенсії, соціальні та інші виплати, здійснюють розрахунки в торговельній мережі та онлайн-платежі, користуються карткою для проїзду в міських автобусах, де працюють спеціальні турнікети, мають право придбавати ліки в аптеках та відвідувати культурно-розважальні заклади міста зі знижками.

Клієнти, які отримують заробітну плату чи пенсії на картку Ощадбанку, можуть отримати підвищену ставку при оформленні депозитів в Ощадбанку або ж скористатись кредитними коштами на вигідних умовах. Пенсіонери можуть сплачувати карткою за комунальні послуги в касах Ощадбанку без комісії.

Для оформлення картки необхідно пред’явити паспорт, ідентифікаційний код та пенсійне посвідчення або інший документ, що підтверджує пільги (за наявності).

У разі бажання оформити картку мукачівці можуть звертатись до Ощадбанку в місті за адресами:
вул. Ярослава Мудрого, 11;
вул. Росвигівська, 7, прим. 34;
вул. Пушкіна, 12, прим. 37;
вул. Берегівська, 3;
вул. Графа фон Шенборна, 49/2;
вул. Червоноармійська, 7-а, прим. 39;
вул. Осипенка, 35-а, прим. 24;
вул. Зріні, 115;
вул. Лавківська, 1-б.

Коментарі

К
Кому

это нужно - никому не нужно. Кому это надо - никому не надо.

Читайте також