Мешканці Мукачева не можуть впоратись з підвальною проблемою

4
0

Як добре ми почуваємо себе на природі. Лікарі стверджують, що середній сільський житель живе на п’ять років довше, ніж міський. Головна причина саме в свіжому повітрі.

 

Головна причина саме в свіжому повітрі. Та незважаючи на те, що в містах і без того не найкраща екологічна ситуація, зробити її ще гіршою можна. В цьому впевнені мешканці будинку на вулиці Ілони Зріні, адже вже багато років потерпають від смороду. 
 
Уже більше 10 років мешканці будинку 115 на вулиці Ілони Зріні не можуть впоратися з проблемою, яка їм постійно дошкуляє. Після повені в 1998 році їх підвал затопило, це спричинило неполадки з трубами. Ремонтні роботи провели, та жодного ефекту вони не дали. З часом будинок почав осідати, а біля нього з’явилися ями. Про те, що коїться в підвалі, можна тільки здогадуватись. Завітати туди знімальній групі не вдалося, та мешканці будинку діляться тим, що бачили. Мешканці кажуть: за стільки років знайти крайнього і того, хто б полагодив труби, так і не вдалося. Найменше пощастило тим, хто живе на першому поверсі: окрім смороду, їм також докучає сирість і пліснява, яка вже стала у квартирах елементом декору. Але як відомо, вона дуже небезпечна для здоров’я людини. В чому переконалася пані Єлизавета. Якщо проблеми зі здоров’ям пані Єлизавета може вирішити самостійно, то полагодити власноруч трубу їй навряд чи під силу. Люди кажуть: якщо буде потрібно, зберуть кошти на ремонт, аби тільки їх проблему почули і дали можливість дихати свіжим повітрям.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також