Мешканці Мукачівщини жаліються: Дорога на Лавки завалена снігом (ФОТО)

10
12

До редакції Mukachevo.net звернулись мешканці села Лавки, що на Мукачівщині, люди жаліються, що їм дуже важко вибратись з села.

Місцевий мешканець розповідає, що з початку першого сильного снігу, а це близько 2 січня, дорогу від їх села у сторону Мукачева жодного разу ще не чистили.

Мешканці скаржились у Районну державну адміністрацію, але на них увагу так і не звернули. Жодної снігоочисної автівки до села так і не приїхало. Людям важко добиратись з села у Мукачево. Як доказ надсилають фото.


Коментарі

О
ооо

Хто це написав про Руслана Васильовича той є дебілом мершавим.Я особисто знайома з ним і вмісті працювала.Він є чудова людина,викладач з великої літери,а за наклеп можна і по ненормальній башці получити.

.
...

лавки

!
!!!

Пищальнику вжесся нажер!? Ти лем би у винови купався, тамісь усіх жун втопив.Діти на ноги став, неробе, направівісь, а сам плоти пудпераш! Фотоапарат собі купи бо з чужим шляєшся!

1
111

А ти поїдь пару днів тими дорогами потім сам вити будеш, розумник(

О
О.Могуш

Маршрутку Лавок пустити щоб з села лиш до Червоної гори їздила, а дальше хай в міську пересаджуються, нічого городські дороги ламати. Саме кантужене село у тому кусті!!! Усе ВИЮТЬ!!! То асвальт хреновий, то снігу багато...... Переселяйтесь на рівнину, хоча вам і там буде погано..

)
)))

То хромий Руслан (Росул) з свого Лачетті знімав!!! ЗА хабарі в МДУ міг би проспонсорувати!)) Н....й дороги!! Ми фестивалимо!!!

5
5555

До чого тут Гайдай щоб почистити дорогу від снігу. Сільська рада хоть щось має робити для населення.

B
betonus

Ідіть гет із своїма дорогами, у вариші сято червеного вина, ніколи тепер.

1
111

Зусиллями сільської ради то продаж земель, могли мати і більше дороги, але губу розкатали при оцінці її в червоній горі і звалили на оцінщика) Нема в селі трактора в когось щоб розчистити, чи сільського голови щоб організував, лавчани думайте за кого голосуєте....

Д
Друг

А район борок телеп практично близько до центра та сама історія

Л
Лавки

Рем, про ями вже і мовчу.На цій дорозі також танкодром.Одна ділянка,від центру до стадіону, завдяки зусиллям сільради, капітально відремонтована.Подальшу частину дороги, Гайдай особисто обіцяв відремонтувати за рахунок РДА.Уже і Гайдая немає і дороги також. Дорога дуже небезпечна, фото не передає тих колій, що утворилися із яких з небезпекою виходиш.6 січня вже сталася ДТП, поліція зафіксувала факт і реакції ноль.Лише завдяки, піщано-сольовій суміші,хоч трохи є чим підсипати.А розчистка і не намічається.Може ЗМІ заставлять чиновників ворухнутись?

Р
Рем

У вас хоч одна проблема - сніг. А я не можу взагалі доїхати із Берегова в Іршаву: ями як після сталінградської битви - по 25-30 см воронки на всій відстані. І навіть снігу не вистачає - щоб ті ями присипати. Нема слів - тут вже допоможуть тільки постріли.

Читайте також