Мешканці мукачівського будинку бояться втратити дах над головою

13
0

Дах над головою звична і потрібна річ, але коли він в аварійному стані, то життя у такому будинку нагадує бомбу сповільненої дії. Особливо актуальна ця проблема під час дощу, оскільки надмірна волога руйнує як дах ззовні, так стіни всередині.

У Мукачеві мешканці будинку за адресою вул. Льва Толстого, 35 а вже вкотре скаржаться працівникам ЖРЕПу № 5 на аварійність даху та фасаду, проте безрезультатно. Усе почалося через засмічення труби, якою стікає вода з даху під час дощу, але натомість на покрівлі утворюються величезні калюжі, які стоять по декілька днів.

Проте у начальника ЖРЕП № 5 своя версія цієї ситуації. Жахливий стан під’їзду і будинку в цілому вражає, адже через вологу стіни вкрились цвіллю, а фасад, який обсипається, загрожує не тільки тим, хто мешкає в будинку, а й випадковим перехожим. За словами начальника ЖРЕПу , вони роблять все можливе, адже будинків з такими проблемами багато, а кошти з бюджету на капітальний ремонт не виділяються. Проте люди вирішили піти далі, колективно написали заяву, зібрали підписи майже всіх мешканців, з якою в подальшому хочуть звернутися за допомогою до міського голови.

Ця проблема потребує вирішення, адже на кону безпека та життя людей, тому мешканці будинку сподіваються на швидке усунення проблеми комунальниками та міською. владою, але чи здійсниться довгоочікуваний ремонт, покаже час!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також