Мешканці Свалявщини вийшли на протест проти вирубки елітних дерев (ФОТО)

11
11

Люди кажуть, що саме через цю вирубку, яка відбувається біля їх села, у криницях дуже брудна вода, яку неможливо використовувати, погані дороги, та і немає де відпочити.

Днями мешканці села Стройне, на Свалявщині не витримали та вийшли на протест проти вирубки молодих дубів, які машинами вивозять з урочища.

Люди переконані, що ці дерева не повинні вирізати, адже це дуже шкодить природі навколо села. Мало того, як почалися вирубки, то вода у криниці стала дуже брудна, нею навіть худобу не напоїти. А самих дерев вже залишилось дуже мало.

До речі, вирубка проходить над міжнародним газопроводом "Уренгой — Помари — Ужгород", а це взагалі заборонено законом.

Журналісти телеканалу М-Студіо вирішили поговорити з працівниками, які саме завантажували вже зрубані кругляки буку, але ті просто закінчили роботу, та мовчки відійшли від журналістів.

Чому, та наяких підставах проводиться вирубка елітних дерев урочищі Дуби — не відомо..

Коментарі

R
R0mario

мешканці Мукачева вже 3-й рік тупо не вмішуються, коли: порубано старі сакури - вже нема туристів - всі фотаються в Ужгороді; розпиляно міський бюджет на саджанці по 1900 грвн/шт + пропіарено, а потім за тими саджанцями ніякого догляду, вже велика частина їх всохла. Нехай живе сакурізація!

ЛН
Луценко на гелікоптері літав і недолітав

"Задержали и.о. начальника и экс-руководителя Управления лесного и охотничьего хозяйства Рівненської области и 8 директоров лесхозов, которые "добросовестно" трудились даже в выходные дни. Кстати, бывший руководитель ушел со своего поста месяц назад. Его "дело" продолжил вновь назначенный начальник" Директора лесхозов привезли 15 тысяч евро и 5 тысяч долларов руководству управления. Эту сумму они должны были передать проверяющим из Гослесагентства за сокрытие выявленных нарушений.

5
555555555555555

Раньше промислове дерево було 70-80 років тепер тубають 30-40 річні а скоро і до копачів ся взьмуть. Риба гниє з голови...............

Л
Лайньо

Дуфінець юувший мегтяра, тому знає як красти, бо з такими колись мав справу (лише він вроді як був на стороні "Закону"). А то шо ліс рувавуть, то то нич..., бо ще не всі родичі Ауді Q7 мають, як у нього уро=да.

С
Студент

Люди ви самі не розумієте що пишете.Тому що не орієнтуєтеся в галузі ліс як сировина повинен саджатися рости і вирубуватися. Так як на городах садите картоплю доглядаєте а потім збираєте урожай!

ДН
до нижньої марги

баране гуканський,при "советах"якраз бов порядок,ти марго смолава..отиць ти воняку пережиток,шо тя барана справив

Н
Нінка

Слава Богу хоть хтось із головов дружить. Люди так тримайте не віддавайте своє.

М
маски-шоу

природні ресурси, в тому числі лісові, належать громаді яка там проживає, а не лісгоспу, який є пережитком "совєцкої" епохи і думаю наразі належить одній людині. Подумайте,що лишиться вашим дітям і онукам? Рішіть це питання самі.

Р
Русин

Люди, майте розум! Дуфінець на відпочинок майже хоче!Керівництво лісгоспа давно на чомайданах сидить.Їх треба гнати в шию.Хтось збагатиться, а з вас лише посміються якшо дозволите рубати.

П
Порох

Нарешті люди зрозуміли що не можна ліс рубати

С
Саша

Руки йим порубати шо лис нищать

Читайте також