Мешканці та гості Закарпаття розповіли, як колядували в дитинстві та що чекають від 2022 року (ВІДЕО)

6
5

Журналісти Mukachevo.net поспілкувалися з гостями фестивалю "Червене вино" та розпитали про надії на 2022 рік.

Закарпатці та гості краю розповіли які колядки, поділилися святковим настроєм та планами на цей рік. А дехто ще й показав майстер-клас колядування.

Тож пропонуємо глянути, що закарпатці чекають від 2022 року та знову поринути у святкові атмосферу.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

МД
Москаль до мукачівець

А де ви шифрувалися при мацкалях ? Не давали напитися ? Дурачок.

Д0
До 06;50

То ти жиєш на помойці . А уллявись у ся пару погарів вина , та тя понесло в релігію. Де ти видиш релігію у п'янці ? Хотя , кого я звідаву ?

ДН
До нижнього допису

Селюку , якраз ці старші люди і ходили рейдами по таких як ти .... В країні повна дупа. Інфляція, девальвація нацвалюти , закриття підприємств , дорогі енергоносії , підвищення цін на все буквально, масова стабільна еміграція (біля 700 тисяч в минулому ррці повністю виїхали на пмп в інші країни світу) , трудрва еміграція , тиск на безправних підприємців , деструктивізм влади , ВР , усіх державних органів виконавчої влади.... А ти , селюк неграмотний , несеш дурню про якийсь утиск "певних релігійних ідеологій" і "романтичні" настрої підвипивших субстанцій. Ось ти і є обличчя більшої частини цієї отари . Причинно-наслідковий характер.

ММ
мукічівець місному

ти жиєш на помойці, тому коли ся обзераш, то обстановка сумна, то факт. Дако робить, жиє, і знає святковати. Айбо правда, при мацкальох боло веселіше, бо треба боло ся прятати, шифровати, бо ходили рейди з участковими, учителями і могли наробити много біди. Утікались ме, переодівали, придумували усякоє, аби пояснити, шо робиме на улиці. Батькам на роботу гнівноє писали. За то з них примії знимали. Но они ся за то на нас не сердили.

М
Місний

Ба што гонни уповісти п'яні ? Який щи празник ? П'янка з року в рік . Святковий настрій ? Уд чого ? Обзерайтеся кругом .

Читайте також