Мешканці вулиці Торгова у Сваляві вже 4 дні без води. Люди обурені (ФОТО)

7
6

До редакції Mukachevo.net звернувся місцевий мешканець Сваляви, з проханням розповісти про проблему з якою штовхнулись люди вулиці Торгова, у минулому Суворова.

Як розповів Mukachevo.net пан Юрій у них немає води ще з 22 грудня минулого тижня. Причиною аварії став прорив труби біля місцевого супермаркету. Тут працівники водоканалу вирили яму і на цьому закінчили.

— Вже 4 дні немає води! Через це рятувальники привезли воду у неділю. Це прохання від всіх мешканців вулиці, аби якнайшвидше відновити водопостачання. Задумайтесь нарешті скільки сімей сидять без води!!, - розповідає свалявчанин.

Обурення людей логічне, адже аварія сталась ще й на святкові дні, можливо саме через це аварію не усувають.



Коментарі

С
Слава

Ви людям воду зробіть раз, а у Поляну Вас нико невпустить оби там був такий бардак як у Сваляві..два роки тому вже Вас угали всіх блатарів. Коли бандюків там пересадать шо наркоту дітям продають тоді і буде порядок!

Г
Голіб

Слава менше п.здіти треба у Сваляві табор рулить а людям по барабану буде табор у Поляні будуть і вони в п.зді

П
Правдоруб

Якби у Сваляві були нормальні СБУшники то такого бардака би не було. Поки Гурцик Толян їсть із рук Осла до тих пір порядку не буде, бо Толян повністю на матеріальному забезпечені у Ланья та й боїться у його бік пернути.

В
Ваня

перекрийте му вход у Гратіс та Осел сам піде трубу налажувати

С
Свалявець

Свалява -це помийна яма,Богом забуте місто ,захолустя якого світ не бачив

С
Слава

Свалявці казав ваш Мер шо коли міст одкривуть тоди наладять.. Ви самі виноваті шо коли є вода то сидите як миші і тряситеся бо там Осел ходить і Сацики, а тепер коли біда та 4 дні без води і тишина. Дойшло до Свалявців шо скорше у таборі наладить чим у Вас!!! Ганьба Сваляві за такого Мера і ганьба за Вас яких там за рабів щитають. Надіюсь до Нового року більшЕ ЧП В Сваляві не буде..Просіть в Поляні помощ і наладять за годину

Читайте також