Мешканці Закарпаття отримали нові ціни на газ

3
22

Про зміни в тарифах газопостачання повідомили в ТОВ "Закарпатгаз збут".

Як зазначає газопостачальник, ціна на газ для населення у червні буде знижена на 6,5%

У зв`язку зі змінами, до постанови, які були опубліковані 11 червня, ціна газу для споживачів на Закарпатті, з 1 по 30 червня, становить 7,87 грн за 1 куб м.

"Закарпатгаз збут" запевняє, що ціна включає, як вартість газу, так і послуги транспортування та розподілу, а також ПДВ.

Однак, на сайті газопостачальника 104.ua, вказана ціна 8,79 грн. за 1 куб. м.

Коментарі

0
0987

Не має країни, якій би допоміг Міжнародний валютний фонд. Вони ставлять держави на непідйомні відсотки і відсмоктують з гоївських народів усі соки.

Т
Троцкій

Юй. Яка тут веселуха. Аж челюсть відвисла.

ДП
до перевальщикив

вас треба изолировати од Закарпаття,вонякив порошенковських безмозглих,майданутих пидерив!шо ви шя прилипили до Жякарпаття....шкури продажни...

ЦН
Ціна на 104.ua

Прошу вибачити, що втручають і заважаю вам хамити і обзивати один одного. Але у мене в кабінеті на сайти 104.ua вказана ціна 7,87372.

G
gbnmj

ти йовжко вониш сигинь усяди

М
Майдаун

Наро..од,визивайте МЧС, санітару у дебільної бандершні докус рвануло черепну вонячу коробку! Мішики,недоправлений викидиш14:34, потребують гамівної сорочки!

М
Майдаун

Львівшькі!!! Львівшькі!!! Львівшькі!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!! Заперевальні!!! Заперевальні!!! Заперевальні!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!! Бандершня!!! Бандершня!!! Бандершня!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!! Майдауни!!! Майдауни!!! Майдауни!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!! Мустювка!!! Мустювка!!! Мустювка!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!! Марга!!! Марга!!! Марга!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!! Шаровари!!! Шаровари!!! Шаровари!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!! Бурячанка!!! Бурячанка!!! Бурячанка!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!! Свиня хуторянська!!! Свиня хуторянська!!! Свиня хуторянська!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!! Чистити хлів польський!!! Чистити хлів польський!!! Чистити хлів польський!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!!

М
Мішик

Майдаун ся допив до ручки. Короче звичайне воняче, бухе, тупе, сцикливе сепарське гівно

КЙ
кочало йовжі йовжійович

мині по"уй яка ціна. я баксом плачу

М
Майдаун

Перебачте ня люди за то што я сопляк вонячий,свиня хуторянська,тупий непотриб,шакал безголовий. Я визнаву ош я мразь подзаборна, помивалька,мустювка і тупа нинашто нетрібна п'янь!

М
Майдаун

Ви мершаки бандерувські,13.37,01:42 і тому неваловшному 13:29,што не спусубен собі даяку назву сконархати бо в черепнуй коробці бурячанка. Дякуны нетрібні,чорти львівшькі,гута би вас побила,при вашому майдаунському режимі ціни уросли з 1.1 грн за кубик до майде 9 грн.А г@ндони іспользовані типирь ричать ош мало знизив за газ. “Тлавень” п@рдите воняки? Бо вже ваш упирь напудився ЗЕ та дав команду мало понизити. Гута би вас побила, обисьтеся закляли майданувські г?на вмісті із бандершньов!

ЖЗ
житель Закарпаття

Ти долбо@бе прийшлий. Чоловік тип правду уповів. За травень я сам лічно платив 8.41 за куб.м. На червень на сайті газопостачальника 104.ua ціна газу у ЗАКАРПАТТІ - 8,79 грн. за 1 куб. м. Якоє пониження, уроде ти пропагандистський???

М
Майдаун

Майже треба палинков ся запасати бо скоро не лем тариф на газ а й всі ціни увирьх полізут.

З
Заперевальним

Воняки заперевальні, як скоренько всі позабували графік підйому ціни на газ при чоколадному. Ану напомніть яка ціна мала бути вже встановлена а яка з нового року? Тварі думаєте ош всі такі тупі як ви та не помять як Гройсман верещав ош як не підняти ціну то нараз дефолт буде а тепер кричить про 7.7. І перед математикою букви читати начни, Пишуть "Однак, на сайті газопостачальника 104.ua, вказана ціна 8,79 грн. за 1 куб. м.". Про доллар по 50 чулисьме від таких гівнюків вже не раз, іди рошенку зїж та ти подасть.

І
Іван

Газ тіпа беруть з Європи і за доставку у нас має бути найменша ціна, а рахують навпаки. Та і на літо ціна газу не така вже суттєва, а що буде з листопада ?

Б
бидлолохторат

2014 рік: Но! Овощ крав, айбо й другим давав, а сись Порох краде усьо собі в жеб, а другим нич не дає! 2019 рік: Но! Порох крав, айбо й другим давав, а сись Зеленхоз краде усьо собі в жеб, а другим нич не дає!

ДН
до нижнього (15.06.2019 01:12)

На скільки ціна зменшилася, бику пудциганський? В травні ціна була 8.41, зараз 8.79. Рахувати вмієш, чи тікав з уроків математики щоб дурь курити за школою? Почекай, "штокало", через місяць-два ще й долар по 50 буде.

М
Майдаун

Владиславе,“дякуне” і всі львівшькі бандерувці, заткайтеся лем ви.Ви за пороха отвічайте,а не туй подскакуєте. Якби не було,але хоч мізерно,але ціна ЗМЕНЬШУЄТЬСЯ.А при пороху і ваших бандітах лем збільшувалася і по сумашедшему! Так што не гавконіть!

В
Владислав

Представник Зеленського в Кабміні сказав, що його обіцянка знизити тарифи була жартом. Ну што, русуни, наЫкали собі "слугу народа"?? Радійте тепер!

Р
русин

Сих кобелів до стінки,Зелень,чекаємо твоїх дій,чи нам їх четвертувати за сей неприкритий грабіж!

У
Уважний

Най йдуть нах..й зі своєю ціною. Лохи най платять. І сала україні!

І
Іван

Да дійсно на сайті 104 ua написано 8,79 грн за червень Закарпаття самий дорогий регіон.

Читайте також