Мешканцям Ужгородщини пропонували роботу

9
0

Нещодавно для мешканців угорського села Есень фахівці Ужгородського районного центру зайнятості провели виїзний інформаційний захід, під час якого директор Ужгородського районного центру зайнятості Віктор Ледіда, не оминаючи проблем сільського безробіття, розповів місцевим жителям про стан ринку праці в районі.

У заході взяли участь також фахівці Ужгородського районного центру зайнятості Мар’яна Гайдур, Вікторія Цьока, Тетяна Денисюк та головний спеціаліст юридичного відділу Закарпатського обласного центру зайнятості Олександр Чаба.

Біля намету служби зайнятості було велелюдно. І не дивно, адже під час виїзної акції були презентовані вакансії, наявні в базі центру зайнятості, рівень їх оплати, умови соціальної сфери та транспортної доступності до підприємств, на яких наразі є робота.
 
Йшлося також про робітничі професії, які можна здобути за направленням служби зайнятості, надання дотацій працедавцям для працевлаштування молоді на перше робоче місце. Віктор Ледіда та спеціалісти Ужгородського районного центру зайнятості грунтовно відповіли на запитання мешканців села.
 
Представники сільської ради, які теж завітали на захід, відзначили необхідність тісної співпраці органів місцевого самоврядування та служби зайнятості, що сприятиме соціально-економічному розвитку села.
 
Заступник начальник відділу надання соціальних послуг Ужгородського районного центру зайнятості Мар’яна Гайдур надала консультації понад 35 учням місцевої школи, ознайомила 65 осіб з можливостями навчання за професіями, перенавчання та підвищення кваліфікації, презентувала послуги служби зайнятості, переваги сільського зеленого туризму.
 
По дорозі на Ужгород Віктор Ледіда зустрівся також із головою Чопської міської ради Галиною Цар та директором комунального підприємства «Тиса» Юрієм Олеаном, під час якої розглядалися питання залучення безробітних до всеукраїнського Дня довкілля, який проводитиметься у суботу, 5 травня 2012 року.
 
Швидко плине час, і вся футбольна Європа чекає на Євро-2012. Нашій країні вперше випала честь приймати чемпіонат такого рівня. У зв’язку з цим, піднімалося актуальне питання проведення оплачуваних громадських робіт у Чопі, приурочених до цього заходу, особливо, з огляду на те, що раніше такий вид робіт у цьому місті не проводився.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також