Мешканців Берегова почали "карати смородом" за борги (ФОТО)

12
0

У Берегові почалося "покарання смородом" каналізації за несплату послуг Водоканалу!

Як повідомляють у ТОВ "Водоканал Карпатвіз", через значні борги споживачів за надані послуги підприємство, яке займається водопостачанням та водовідведенням змушено було вдатися до радикальних методів.

"Для спонукання боржників погасити заборгованість за послуги централізованого водопостачання та водовідведення та з «чистим» сумлінням зустріти Новий рік, починаючи з 25-го листопада Водоканал починає відключення боржників від мережі централізованого водовідведення», - йдеться у повідомленні.

У берегівському Водоканалі додають, що сучасні технології дозволяють здійснити відключення від мережі не заходячи до квартири споживача та не зачіпають інтереси сумлінних споживачів, адже відключаються окремі квартири, а не цілі під’їзди чи будинки.

Відключення злісних боржників у Берегові почалося 12 грудня. Потім мають у планах відключати тих споживачів, що накопичили заборгованість понад 500 грн., або тих, які вже понад півроку не оплачували послуги. Відновлюватиметься водовідведення лише за умови повної сплати боргу і вартості повторного підключення. У іншому випадку каналізаційним смородом доведеться дихати як йому, так і його сусідам.

Першими на собі гнів Водоканалу відчули мешканці квартир 9 та 13 буд. 117 по вул. Мужайській. Сьогодні відключатимуть квартири 17, 25 та 44 в будинку 115 по вул. Мужайській. 

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також