Мешко: Пологи у Лікарні св. Мартина є високофаховими і безкоштовними (ВІДЕО)

8
0

Директор Лікарні Святого Мартина Євген Мешко розповів про пологове відділення, яке дуже змінилось за останні 2 роки.

Наразі у відділенні йдуть активні ремонти, та покращується кадровий потенціал.

«У нас відбулись ремонти третього та другого поверху. Зараз відбувається проектування капітального ремонту першого поверху. Після завершення ремонту першого поверху, педіатричного відділення, ми будемо говорити про відкриття перинатального центру. І я сподіваюсь, що це кілька місяців часу», - каже Мешко.

Якщо говорити за кадровий потенціал, то ми дуже багато уваги приділяємо пацієнтоорієнтованості. Аби працівники були ввічливими і не були байдужими.

«Саме головне аби вони не вимагали якихось неправомірних вигод у свою користь. Як це історично було складено… Я гарантую, що пологи у лікарні є безкоштовними», - каже Мешко

«На такі речі у мене було кілька звернень, на всі я відреагував, і ті працівники, на яких я мав чіткі конкретні факти, від кількох джерел, вже не працюють у пологовому відділенні», - додає Мешко.

Разом з тим, каже директор лікарні, є велика проблема в тому, що у свідомості пацієнтів лежить такий пунктик, як «вдячність». Певні суми, які передаються із покоління в покоління.

«Лікарі зараз отримують достойну зарплату, і як на мене це є подяка, за те, що він працює», - каже Мешко.

Також варто відмітити, що у пологовому є комплексна допомога для матерів і новонароджених, це відіграє дуже важливу роль при народженні дитини.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також