Металочерепиця - кращий вибір для даху

110
0

Сталева покрівля вважається надзвичайно універсальною і відносно простий в установці.

Серед виробів з цього матеріалу великою популярністю користується модульна металочерепиця. Продукція поставляється у вигляді пресованих листів. Сталеві покрівлі після укладання будуть нагадувати керамічну черепицю, яку вважають дуже привабливим і естетичним покриттям. Металочерепиця, яка здалеку нагадує керамічну черепицю, підходить для покриття покрівлі з ухилом більше 12%. Такий дах добре видно і варто вибрати варіант, який підкреслить естетику споруди.

В інтернет-магазині krovlya.cn.ua є металева черепиця різних кольорів і розмірів таких виробників, як:

  • Прушиньскі;
  • RUUKI;
  • ЛідерБуд;
  • Будсервіс;
  • ТПК і ін.

Вся продукція надходить від надійних постачальників, що підтверджує її високу якість. У цю групу товарів також входять аксесуари, що полегшують обробку даху.

Переваги металочерепиці

Металочерепиця має шанс виграти змагання з класичної черепицею, так як вона не вбирає вологу і не змінює свою вагу після дощу, а це захищає дах від пошкоджень. Завдяки міцному покриттю, нанесеному на металевий лист в процесі виробництва, ви можете бути впевнені, що колір черепиці не потьмяніє. Ще одна перевага металочерепиці - стійкість до механічних пошкоджень і погодних умов. Пресовані листи покриті захисним шаром, який робить їх стійкими до ультрафіолетового випромінювання. Крім того, цинковий шар захищає продукт від корозії. Добре змонтованої металочерепиці не страшні сильні вітри, її не зашкодять камені або гілки.

Для покрівлі вибирають металочерепицю в основному через невисоку ціну, в порівнянні з традиційною керамічною черепицею. Металеві листи великих розмірів дуже легко монтувати, тому покрівельні роботи проводяться швидко. У той же час металочерепиця відносно легка по вазі, тому її можна використовувати навіть на старих конструкціях даху.

Як правильно вибрати металочерепицю

Металочерепиця випускається в багатьох варіантах, що може викликати певні труднощі при виборі. При цьому критерій, який перш за все враховує покупець, - це зовнішній вигляд.

Покрівельний лист може мати різні розміри і форми. Виробники також пропонують великий вибір кольорів, які можна легко адаптувати до зовнішнього вигляду інших частин будівлі. При виборі металочерепиці слід враховувати її довговічність і міцність. Вирішальне значення також можуть мати форма і нахил даху. Інтернет-магазин krovlya.cn.ua пропонують тільки якісну продукцію, тому вам не потрібно турбуватися про міцність елементів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також