Меттью Перрі вмовив квантовою фізикою :у повнометражному фільмі "Друзі" зіграє Джулія Робертс

34
0

Фільм вже давно мав вийти на екрани, але через пандемію знімання переносяться декілька разів

Зірка серіалу «Друзі» Меттью Перрі за допомогою квантової фізики умовив Джулію Робертс знятися в проекті. Про це сценаристи розповіли в інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter. Одна з творців шоу Марта Кауффман згадала, що для всієї команди стало справжнім шоком те, що Робертс дала свою згоду на участь в «Друзях».

Її колега Кевін Брайт пояснив, що артистку переконав саме Перрі. «Меттью попросив її взяти участь в шоу. Вона відповіла йому: «Напиши мені статтю з квантової фізики, і я зроблю це».

Наскільки я розумію, він написав матеріал і відправив їй по факсу на наступний день », - розповів Брайт. Продюсер «Друзів» Алекса Юнге зазначила, що Робертс була сильно зацікавлена в Перрі. За її словами, актриса фліртувала з колегою по факсу і відправляла йому повідомлення з питанням: «Чому я повинна сходити з тобою на побачення?»

Всі сценаристи серіалу допомагали артистові придумувати відповіді. «Друзі» - американський комедійний серіал про життя шістьох друзів. Проект визнаний одним з кращих в історії американського телебачення в своєму жанрі і удостоєний шести премій «Еммі» і премії «Золотий глобус». Прем'єра першої серії відбулася 22 вересня 1994 року. У листопаді 2020 року Перрі розповів, що в березні 2021-го глядачі побачать спеціальний новий випуск шоу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також