Microsoft показала "наворочений" пакет Office (ВІДЕО)

5
0

Виконавчий директор компанії Microsoft Стів Балмер на прес-конференції, що відбулася увечері 16 липня в Сан-Франциско, представив нову версію пакету додатків Microsoft Office 15.

Основною особливістю нового покоління програм стане інтеграція з "хмарним" сервісом Microsoft SkyDrive.

Всі створювані користувачем документи, так само як і персональні налаштування, будуть зберігатися в "хмарі" автоматично, що забезпечить доступ до них з будь-якого пристрою, підключеного до інтернету.
 
Крім цього, новий Office передбачає спрощений режим роботи на сенсорних комп'ютерах і планшетах, а також тісну інтеграцію з соціальними сервісами.
 
Зокрема, в Office буде вбудований сервіс інтернет-телефонії Skype, а також з'явиться функція People Card, що дозволяє інтегрувати контакти з Facebook і LinkedIn в офісні додатки.
 
Дизайн нового Microsoft Office розроблений відповідно до дизайну Windows 8, продажі якої плануєть почати в жовтні 2012 року. Крім нової операційної системи, чергова версія Office також буде сумісна з Windows 7.
 
На часі на сайті Microsoft можна завантажити і протестувати пробну версію нового пакету Office.
 
Як очікується, повна версія нового Microsoft Office буде доступна на початку 2013 року. Вартість пакета на даний момент остаточно не визначена.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також