Міфи про доглядову косметику: розвінчуємо основні з них

34
0

Сьогодні складно уявити життя сучасної жінки без використання доглядової косметики. Ці заповітні баночки допомагають нам залишатися здоровими, красивими та молодими. Щоденне використання доглядових засобів для багатьох стає справжнім ритуалом, що приємно розслабляє або навпаки, що дарує заряд бадьорості.

Стрімке зростання та розвиток косметичної сфери породило безліч шкідливих стереотипів та міфів, які часто не надають можливість вам вибрати дійсно підходящий засіб.

Міф №1: Обираючи доглядові засоби зважайте на віковий маркер

На прилавках косметичних магазинів часто можна побачити креми або лосьйони з різноманітними віковими позначками — 18+, 25+, 40+ тощо. Під час недостатнього заглиблення в тему може здатися, що орієнтуватися можна тільки на цей показник. Однак правда полягає в тому, що подібні маркери найчастіше є простим маркетинговим ходом.

Зрозуміло, вони абсолютно безпідставні. Так, наприклад, крем для вікової шкіри, ймовірно, буде містити в складі велику кількість поживних компонентів. Проте з тим самим успіхом живильний зволожувальний крем може знадобитися в молодому віці під час зневодненості шкіри.

Найкраще обирати доглядову косметику орієнтуючись на ваш тип шкіри та її особливості, а також на проблему.

Міф №2: Вся доглядова косметика має бути одного бренду

Цей стереотип варто розвінчати лише частково. Дійсно, коли ви вибираєте засоби для базового догляду, не обов’язково, щоб усі вони були з однієї лінійки. Особливо, якщо ви не маєте надмірно чутливої шкіри.

Базові засоби для очищення, зволоження та захисту від сонця просто мають підходити вам кожне окремо, тоді й разом вони будуть добре працювати.

Однак якщо ви маєте проблемну шкіру, якій необхідний комплексний догляд, з ймовірністю вам дійсно знадобиться кілька засобів з однієї лінійки, оскільки під час створення враховувався склад і сумісність одного продукти з іншим.

Міф №3: Якісна доглядова косметика дуже дорога

Інтернет-магазин доглядової косметики Косметолог із радістю розвінчує цей міф. Ми працюємо для того, щоби зробити якісну та ефективну косметику доступною кожній. На сайті ви знайдете аптечні та професійні бренди доглядових засобів за найприємнішими цінами. Зазвичай, косметика із супермаркету буде дешевшою, але й ефекту від неї може не бути зовсім.

Крім цього магазин регулярно радує своїх покупців знижками та акціями, а також безкоштовною доставкою по Україні!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також