Міклош Ковач вважає, що угорська партія KMKSZ не могла б працювати без підтримки Будапешту

18
8

Лідер партії угорців України KMKSZ Міклош Ковач у інтерв’ю тижневику «2000» заявив, що його політична сила не може заручитися підтримкою румунського, словацького, російського та українського виборця через «несерйозність» та «прагматизм» представників цієї громади.

«Ми робили такі спроби, – розповідає закарпатський політик. – Висували трьох кандидатів в тих округах, де живе по 20-30% угорців. Звичайно, вони працювали і в населених пунктах, де переважають українці. Знаєте, що їх першою справою запитували? «Скільки платите за голос?»

На думку Міклоша Ковача на Закарпатті всі голоси виборців купуються і продаються: « Закарпатці впевнено довели Києву: підкуп – самий надійний засіб політичної боротьби! У русинів – місцевих українців – прагматизм є найголовнішою рисою національного характеру!»

«На жаль, багатьох моїх угорців теж купили, – зазначає політик. – Я пробував діяти за класичною схемою – їздив по селах, намагався зустрічатися з виборцями. Українці навіть не приходили на зустріч, коли дізнавалися, що грошей там роздавати не будуть».

На запитання кореспондента «Тобто ви визнаєте, що не могли б існувати без фінансової підтримки Будапешта?» Міклош Ковач відповів: «Звичайно! Але для Будапешта тема угорців, які живуть в суміжних державах, дуже значуща, і гроші на це завжди знайдуться».

Коментарі

Z
Zoltan

Мыкола Ковач в этом интервю доказал – как раз он является самым главным препятствием сплочения венгров и союза венгров с представителями других народов. Автор просто молодець!

Е
еколог

простяку ви просто тупий троль і пишете про те про що не маєте уяви , які нахрен 8 000 євро , для українських угорців ця процедура безкоштовна , оформлення всіх паперів коштує близько 200-300 гривень і все , все друге надається безкоштовно

7
777

Скільки комент-дебілів є на світі.

ДП
до Простяка

дають такі хроші українці,котрим потрібне мадярське громадянство!

П
Простяк

Буду відвертим від 1500 євро до 8000 євро. Багато факторів на це все впливають. А що хіба це хто не знав? Хіба ви думаєте, що це все безкоштовно робить? Та з там паспортом ти собі робиш що хочеш у всій Європі. ДО РЕЧІ ЦЕЙ САЙТ ПУБЛІКУВАВ ІНФОРМАЦІЮ ПРО 9000 ПАСПОРТІВ ВЖЕ РОЗДАНИХ. ОТ КМКС ЇХ І РОЗДАЄ.

2 Простяк

А скажіть будь ласка В ЗАКАРПАТТІ СКІЛЬКИ КОШТУЄ СТАТИ МАДЯРОМ?

С
Слов"янин

Коли Ковач став депутатом ВРУ, він таких речей не дозволяв собі говорити.

П
Простяк

А скажіть будь ласка: хіба не ваш добрий друг Балога навчив виборця так ставитися до виборів? А скажіть за рахунок чого Ваша партія живе? - Я вам відповім ЗА РАХУНОК ТОГО, ЩО ГРОМАДЯНСТВО ПРОДАЄТЕ, ВІЗИ БЄТЕ. ТА В ЗАКАРПАТТІ КОЖЕН ЗНАЄ СКІЛЬКИ КОШТУЄ СТАТИ МАДЯРОМ!

Читайте також