Мікроавтобус із закарпатськими номерами потрапив у ДТП в Росії : 4 загиблих і 1 в лікарні (ФОТО, ВІДЕО)

24
38

В Ленінградській області Росії мікроавтобус із закарпатськими номерами зіштовхнувся з вантажівкою DAF. 4 осіб загинуло і молодий хлопець потрапив до лікарні

У Ленінградській області Росії внаслідок ДТП загинули четверо громадян України, ще одного госпіталізовано. Найімовірніше в автобусі перебували заробітчани із Закарпаття, які їхали до Росії.

Аварія сталася у ніч на суботу, 15 вересня. Мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter з зіштовхнувся з вантажівкою DAF, від чого машина із закарпатськими номерами злетіла з дороги. В ній їхали 5 людей. Загинув водій і троє пасажирів: 49-річний чоловік та дві молоді жінки. Ще один пасажир - 20-річний хлопець - вижив, він отримав травми і перебуває в лікарні. За попередніми даними загиблі водій та чоловік-пасажир жителі Хустщини, а дві жінки - львів'янки.

"Внаслідок ДТП в Ленінградській області (РФ) загинуло 4 громадян України, 1 - госпіталізований. Співчуття рідним. Консули надають всебічну допомогу", - зазначила речник Міністерства закордонних справ України Мар'яна Беца на своїй сторінці у Twitter.

Читайте також: Смертельна ДТП у Рахові: мотоцикліст з пасажиркою протаранив вантажівку

Коментарі

Б
Білочка

Мікію! Ку-ку! Тоя, твоя судьба)))

М
Марія

Мікію з хлопцями! Вжек білочку видите? То до вас!

В
Василь

О, та у вас там компашка українофобських нариків. Не бухайтк так много, хлопці, бо поздишете й без війни.

М
Мацкаль

Водителем оказался В. Чопей 1965 года рождения (53 года), две женщины-пассажирки – М. Станич, 1984 года рождения (34 года) и Ю. Липчей 1969 года рождения (49 лет), а также пассажир С. Ленич 1991 года рождения (27 лет).

М
Майдаунам

Идиться у коргаз личити учи до единого и Васю из собов узьмить

В
Василь

Ти дурний, Мікі! Дужесь дурний! Ти хоть лікуєшся у психіатра? Їж ґомбиці, Мікі, бо здохнеш. Або приб,'ють тя

В
Василь

Ти не Мікі. Ти мавпа обкурена.

В
Василь

На цій гризні між нормальними людьми створилися умови для безконтрольного розмноження циганів. Сепари- це тільки квіточки у порівнянні з цією чумою.

В
Василь

Скільки злоби в людях! Ви й без Путлера перегризете один одному горлянки.

Ж
Женя

І знову Mercedes Sprinter... автобус №1 для знищення людей

Д
дописувач

Шановна редакція. Чому пропускаєте таку дурь. Мова в статті про смерть людей, побійтеся Бога, горе-коментатори, що ви пишете???

Д1
До 16.09.2018 13:41 а також до всіх "марг"

А може навпаки ти проплачений кацапнею чи проросійськими партіями? В такому випадку погано стараєшся - дуже вже бідний лексичний запас. "гнидавий", "брехливий", "марга", "заперевальний", "майданутий-свідомнутий", "вонячий" - якось філігранніше треба. Тільки свій край знеславлюєш таким рівнем культури.

ДA
До Alexey 16.09.2018 12:44

Ніхто не заважає приїхати по безвізу, і за три місяці спокійно знайти вакансію і оформити всі документи по працевлаштуванню. З приводу "продавання і вирубування Карпат" - я щось не бачив, щоб Порошенко з Гройсманом їхали у лісовозі з фийсами і бензопилками , а потім грузили кругляк. Але помічаю за цим заняттям місцевих мішків-васьків-ваньків, на це крізь пальці дивляться "мьисні" ж лісничі і екологи. Тому при таких розкладах зовсім не важливо, хто це все кришує - якщо більшості мешканців пофіг на природу та довкілля, а самі хитрі думають "природа бде - нас не бде, після нас хоть потоп", і рубають все під корінь. На рахунок торговлі з Росією - офіційно програма економічних відносин була припинена в березні цього року, а торгує хіба що всяка недобита риговська шушера. Ну і звісно ж наші гастарбайтери не гребують заробітками в Рашці - "е, най тоті майдануті собі воювут в тотому АТО, ми їх туди не поселали, а ми такю хютрі пойме та й заробиме малинько рубликів на палинку тай шовдарь".

A
Alexey

Твій президент значить що твій, я його не обирав, і я не обирав владу яка зараз розкрадае державу і вбиває людей на свою користь. Безвізовий режим це не робоча віза, ВІН НЕ ДАЕ ПРАВО ПРАЦЮВАТИ У ЕС. Якщо хочеш працювати, треба резиденція або робоча віза, запам'ятайте вже. Безвіз це фарс, раніше 35 евро платиш і якщо в тебе е запрошення Welcome. На рахунок паспортів, я думаю мої тебе мають цікавити меньше ніж твого Вальцмана , Єтинзона и Капительмана які тобі нав'язують ненависть, вирубують і продають твої Карпати які ти не захищаешь, і торгують за Росіею. Недоречне порівняння громадян ЕС які пересуваються по ЕС з громадянами України які отримали дозвіл безкоштовно перетинати кордон. Я не говорю що одні кращі других. Різні закони, тому це недоречно.

М
Микола

Ого, скільки тут сепарні поганої. Й це на Закарпатті! Який же зловредний вірус кацапсько- комуняцький. Та це ж Клондайк для паРаші.

ДA
До Alexey 16.09.2018 11:59

Що значить "твій президент"? Він президент всієї держави взагалі-то. Чи в тебе паспорт іншої держави (може расєйський)? Безвізовий режим - чим не "для людей"? Є й інші позитивні зміни. Чи треба щоб влада кожному по ташці грошей занесла, тоді "влада хороша" буде? А на заробітки і з країн ЄС люди виїздять, поляки масово у Німеччину і Велику Британію наприклад їдуть, отже там теж "не від хорошого життя" і "влада погана"?

ДМ
До мукачівець 16.09.2018 12:00

А ти що сам зробив за 27 років? Яким чином свої права відстоював? Чого тобі взагалі хтось зобов'язаний щось робити? Звісно ж любителям халяви "не бде нич" при будь-якій владі.

Alexey до Могіша

Лавров не приватизував цю фразу. Якщо тобі зручніше українською, можу написати українською. Недоречними є судити людей що вони роблять і де вони заробляють. Не від гарного життя вони туди поїхали, де нажаль і зустріли свою смерть. Якщо б твії президент і всі ті кого ти і тобі подібні привели до влади робили би хоч щось для людей, вони би не виїжджали ні в ЕС, ні в Росію. Тобі не здається дивним те що взагалі в ДЕМОКРАТИЧНІЇ ЕВРОПЕЙСЬКІЙ державі існує порівняння да краще піти на заробітки????

МЖ
Могіш жо Alexey 16.09.2018 11:40

"дебилы бл...ть" - фанат Лаврова чи що? Моє прізвище не Мігош, а Могіш, це по-перше. По-друге перечитай мій самий перший комент - я написав, що шкода загиблих, але додав, що є недоречним їздити на заробітки до держави-агресора, тим більше живучи поблизу країн ЄС (та й безвіз вже є) Але ти вирішив перейти на особистості та образливі вислови - це ж зробити найпростіше, чи не так?

A
Alexey

Под новостью про гибель земляков стали вонять про политику, патріархат, героїв 128 бригади...дебилы бл...ть. Мачка би вас всіх копнула. Мігоша 2 рази. (Мігошику там де жию я, таких як ти не беруть , бо вониш забагато)

ДН
До нижньої марги

Здох бись ужек ти , промаскальський чураку ! Обись уже здох на фраца , найся ни приказує ... Твої маскалі завернули наш Край у гузицю , перейменовали чилядь .У наш Ужгород понавозили чилядь из ушиткого саюза , и типирь ото ги би и ни наш варош . .. Завезли сюди масковскій патріархат... Нигда го туй ни било ...Чуєш марго ? Нигда !

ДМ
До марги

Пси іатр приймає впн з 9.00. Ліки в аптеці в наявності. Але тобі вони не допоможуть. Ти вже кончений

ДХ
До хмира 16.09.2018 10:56

Спробуй це сказати у вічі наприклад бійцю 128ї бригади, чи будь-якому іншому ветерану АТО. Але ти ж лем у інтернеті герой, а в житті борзий або в великій компанії собі подібних, або коли всередині півлітра палинки бовтається.

Д1
До 16.09.2018 10:44

Війна би і закінчилася в 2014 році, якби замість місцевої бидлосепарні не прийшли найманці, "отпускники", "заблудівшиємся десантники" і інші буряти з Срашки. А в Чечні, Абхазії, Грузії також "договорняки між олігархами" були? P.S. А фабрику в Ліпецьку ще в 2017 році закрили, проте відданому глядачу рашкоЗМІ, Петушарія, Монтян, Шилової і інших "експердів" цей та й будь-які інші аргументи будуть по цимабалах.

М
Микола

Пропозиція до СБУ : пошукати цього кацапського виродка й посадити його до кічі як Сенцова. Хай там висловлює свої сепарсько- кацапські мысли

М
Микола

А за таку образу воїнів АТО на гілляку треба! Твоє їм'я- тварь кацапська продажна.

ДП
До патрioтiв

Якщо вiйна, то громадянська вiйна ! Якщо е на Донбасi вiйська РФ ? так е ! Згадайте котли ! А ще подивiться на воiнiв АТО -пяничники, паразити, вбивцi, наркомани...!

ДМ
До мігоша

Що вони там боронять? Бізнес олігархів? А як же заводи Порошенка в Росії? Вас на?бують, а ви вірите Ця недовійна мала закінчитися ще в 2014 році А потім обидві сторони конфлікту зрозуміли, що це вигідно, що мож і багато чого списати на "війну", і грошей немало підняти, а на тих, хто там помирає, державі начхати. Було б не начхати, все б давно вже закінчилося

ДМ
До Могіша

Могіш правий )))))))))

МД
Могіш до Alexey 16.09.2018 09:51

Скажу чесно - не дурень (чи треба якісь документальні підтведження?) Бачу ти полюбляєш мову держави окупанта, то є хороша фраза - "нех..й шастать!" Поки одні боронять нашу державу від кацапських іхтамнєтів, ризикуючи життям і проливаючи кров, інші катаються туди по заробіткам під пісню Вакарчука "Не твоя війна". Можеш і сам туди чесати під три чорти (якщо ти вже там не сидиш, судячи по мові).

Alexey к Могішу

Скажи честно, ты дурак? Тебе говорят что земляки погибли, а ты про країну - агрессора и ЕС. Тебе в голову насрали?

М
Могіш

Людей звісно ж шкода, але це якийсь нонсенс - зовсім поруч країни ЄС з набагато кращим рівнем життя і кращими можливостями для заробітку, так ні - треба пертися чортзна-куди, та ще й до країни-агресора.

М
Микола

Співчуваю рідним загиблих. Але подивіться на наші вулиці. Велика кількість нарватих неадекватів за кермом. Злоба по відношенню один до лдного аж зашкалює. Повний ігнор ПДР. Кляті євробляхи димлять, а євробляхери бикують. Повний хаос.

Б-
Борка - Апшої

Не від доброго життя туда вони їхали! Співчуваємо! Винуватий не лиш Спрінтер - а і керівництво нашої най ліпшоі у світі держави

Б
бодя

гей ви нелюди котрі пишут туй всяку дурню там загинули наші земляки проявіть хоч краплю співчуття !!!!!

ЙШ
ЙОУШКОНечего шастать в РОССИИ!

НЕЧЕГО ПО РОССИИ ШЛЯТЬСЯ!

С
Силян

Дурни литають би лиш гроши заробити з Чехии так само литають!!!

А
Автобот

Спрінтер. Sprinter. Це вже не совпаденіє.........

Читайте також