Мілана Шашіка з журналістами не схотіли впускати на територію фізфаку УжНУ (ФОТО, ВІДЕО)

21
5

Працівники підрозділу університету почали вимагати письмового дозволу від ректора, навіть після особистого дзвінка засумнівалися, чи то з керівником вишу їм довелося розмовляти.

Неприємний інцидент сьогодні стався при вході до фізичного факультету УжНУ близько 15.00: тутешні працівники навідріз відмовилися впускати владику Мілана Шашіка з журналістами на території факультету, зокрема провести екскурсію до колишнього монастиря ченців Василіянів.

Одна з працівниць факультету почала вимагати письмового дозволу від ректора на цей захід, і не повірила владиці Мілану на слово, що той має усну домовленість з ректором вишу.

                   

Відтак очільнику Мукачівської греко-католицької єпархії довелося на місці телефонувати ректору Федору Ващуку, аби той пояснив своїй підлеглій всю абсурдність ситуації. Дивним було те, що працівниця й з керівником вишу почала сперечатися через відсутність письмового дозволу, а коли вже змирилася з тим, що даремно здійняла галас та поклала слухавку, почала висловлювати сумніви, чи справді з ректором УжНУ вона щойно розмовляла.

Поза тим, владу разом з журналістами все ж впустили на територію фізфаку й екскурсія продовжилася.

Коментарі

MI
Maksymenko Irene

Загалом, ректор (чи то заступник, декан факультету тощо) мав би особисто зустрічати владику при дверях. Культура на грані фантастики.

К
кум

Поведінка працівниці повністю савдепівська! Так що не треба її захищати.... було багато інших варіантів щоб вирішити цю справу, я навіть не називаю це проблемою. Але тут інше питання, чи не має вона завдання не пускати духовних осіб до цього приміщення, яке було колись монастирем оо. Василіян? І яке вони не хочуть повернути......

*
***

Не нагнітайте, шановні! Греко-католики і демократія тут ні до чого. Працівниця діяла правильно. Інша річ, що "влада" між собою домовилась, "забувши" повідомити тих, хто безпосередньо відповідає за вхід і перебування на території фізфаку сторонніх. В кого там "раболєпіє" перед журналістами? Та хоч би сам президент прийшов, то й що? Інша річ, що "усні домовленості" треба доводити до відома "стрілочників", а не виставляти їх монстрами". Не треба робити з мухи слона, панове.

К
кум

От бачите!!!! Яка демократія в Україні

Р
Руслан

Я в шоці,починається незадоволення греко-католиками.......таке вже було у 1945-47рр.

Читайте також