Міліція наполягає, що бізнесмена в Ужгороді вбив чоловік з держустанови

12
1

Трагедією завершилася словесна перепалка між учасниками дорожнього руху в Ужгороді. Післяобідньої пори 2 лютого в міське управління міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці міста неподалік ЗОШ № 1 лежить непритомний чоловік.

За офіційною версією УМВС у Закарпатській області, смертю підприємця завершилася словесна перепалка між учасниками дорожнього руху в Ужгороді. Післяобідньої  пори 2 лютого в міське управління міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці міста неподалік ЗОШ № 1 лежить непритомний чоловік.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілого доставили до лікарні, де він помер, так і не прийшовши до тями. Причиною смерті людини стала закрита черепно-мозкова травма.

У міліції зауважують, що особу потерпілого невдовзі встановили — ним виявився 52-річний житель міста, приватний підприємець. Чоловік їхав на роботу, коли раптом дорогу йому загородив невідомий молодик. Той ішов проїжджою частиною дороги, перегородивши шлях машині, яку не хотів пропустити. Водій зупинився і зробив зухвальцю, котрий, до того ж, ще й перебував у стані алкогольного сп’яніння, зауваження. На що той ударив чоловіка кулаком в обличчя! Падаючи, потерпілий ударився головою об мерзлий асфальт і втратив свідомість. Падіння виявилося смертельним, а смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

Як наполягають в УМВС, підозрюваний у скоєнні цього злочину втік з місця пригоди, але невдовзі був затриманий працівниками карного розшуку. Йому 27 років, він працює в одній з державних установ. За інформацією начальника управління карного розшуку УМВС полковника міліції Василя Лешка, за даним фактом порушено кримінальну справу за ст.119 КК України («Вбивство через необережність»).

Коментарі

Ч
читач

"Шановна" редакція !!! Поясніть будь-ласка - "ним виявився 52-річний житель міста, приватний підприємець..." та "розгорілася суперечка між місцевим 45-річним бізнесменом... " ??????? пишете будь-що щоб тільки писати!!!

Читайте також