Міліція не змогла нічого знайти кримінального у будинку пвсевдобарона Калмана

14
5

Хоча у таборі є десятки очевидців, які готові свідчити про зброю, якою хизувався та погрожував барон та представники його родини.

Як повідомили у коментарі Мукачево.net прес-секретар Мукачівського МВС Наталія Машіка, обшук у будинку та на території Лакатоша Калмана нещодавно закінчили: ні зброї, ні наркотиків виявлено не було.

Наразі, ситуація у таборі спокійна, запевняють у міліції. Однак як відреагували роми на звістку від міліції - не відомо, адже вони стверджують абсолютно протилежне до висновків міліції.

Коментарі

I
Ipso

до попереднього - може закриєш своє брехливе рило? Спочатку поверни в СРСР те що було тоді збудовано і яке україна отримала безкоштовно. Більшість того, що Мукачево має сьогодні - збудовано саме тоді. І роми працювали тоді - як і всі.і всі відчислення знімались автоматично. відповідно в усіх підприємствах, освітніх установах і медицині є і їхня частка.

JI
J Ipso

Ну вот нехай їм і платять соціальні з казни СССР.

I
Ipso

Досить вам брехати. вам шановні, скільки років?? якраз в радянський час багато ромів працювало на підприємствах міста.

П
ПРАВДА

Згоден з попереднім коментарем, цигани ніколи не працюювали ні на заводах, ні на інших підприємствах...вони завжди малозахищенні і потребують особливої турботи.

ДЯ
До яких пір ?

Всю циганоту, яка живе за рахунок "дитячих грошей", крадіжок, жебрацтва, наркоторгівлі треба не просто люструвати, а загнати в резервацію ! Мукачівські, Ужгородські, Березнянські, Виноградівські та інші цигани чи платять податки ? За що окремі з них будують величезні будинки, їздять на дорогих іномарках, чому паразитують в державі ? Чому вони мають жити за податки, які МИ сплачуємо, працюючи все життя ? Чи хтось колись візьметься за цю гидоту ?

Читайте також