Міліція оприлюднила офіційну інформацію щодо умисного вбивства у Ключарках під Мукачевом

10
20

Як йдеться у повідомленні від Євгенії Красилинець з Мукачівського МВ УМВС, 3 cерпня близько 19.50 на автодорозі із сполученням Мукачево-Чоп в с.Ключарки правоохоронцями в салоні автомобіля марки “Хюндай” було виявлено тіло чоловіка 1979 року народження, мешканця Мукачівського району з вогнепальним пораненням у голову.

По даному факту триває досудове розслідування. Наразі правоохоронцями вживаються першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, що спрямовані на встановлення всіх обставин скоєння цього кримінального правопорушення, -коментує начальник Мукачівського міського відділу міліції Віталій Шимоняк.- За даним фактом слідчим міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Коментарі

С
Света

Дуже хороша людина як можна було таке зробити! вбити в першу чергу людину, чоловіка та в одночас батька двох маленьких діток прийміть мої співчуття нехай Земля йому буде пухом він був зразковим сімянином Бог все бачить і тому хто це зробив тим же й повернеться Вічная память!!!

1
123

Співчуваємо та молимось.... Давайте всі разом допоможемо слідству знайти злоочинця , нехай нелюд не уникне покарання заради світлої пам'яті про померлого.

ІЩ
Інформація щодо похорону

Похорон відбудеться сьогодні 05.08.14 в с.Ключарки о 12 годині К.ч.

Д
Друг

Мої щирі співчуття родині. Тримайтеся.

С
Сашко

Похоронн буде завтра в ключарках вул миру 90 в 12.00

Ю
юра

Бог розсудить по справедливості. Вічная пам`ять Володі і велике співчуття родині і близьким..... Земля йому пухом.....

В
в

дуже хороша Людина Володя

З
знайомий

R.I.P. Володька. Скорблю... Хай Бог покарає тих, хто відняв твоє життя...

Р
рке

двоє малих дітей.... СУКА

У
ун

тварь, яка то зробила, буде вічно ся плавити сука у смолі

Я
я

Світла пам'ять і царство небесне... душа такої людини заслуговує на вічне царство!!! шкода шо ідуть од нас самі ліпші!!! СКОРБЛЮ РАЗОМ З УСІМА...

М
мукачівець

Це просто жах! 90-ті повертаються..... Співчуття рідним...

П
петро

Коли і де будуть похорони?

K
kkkk

хай земля буде йому пухом . хай горить в пеклі той хто зробив це . бог е на світі і рано чи пізно . дістане по своїм заслугам . тільки біда в тому що людину не вернеш

З
знайома

У хороших батьків, де батьки вчителі і керівники заводів, виховання відповідне. В сімї було троє дітей.А померлий із близнят був, сімя інтелігентна і діточок виховали належно Нехай земля буде прахом.Хороших людей нелюди вбивають...

В
Вован

Співчуваю рідним...

С
Сергій

Був дуже хорошою людиною.

2
222

Нехай та гнида що це зробила горить в пеклі! Такого чоловіка вбити.

X
XXX

Співчуття родині загиблого... Він був настільки чесним і порядним, шо в голові не вкладається, як могла піднятися на нього рука ..... Земля йому пухом .

1
123

Хай буде земля йому пухом!!! Він був гарною людиною,гарним батьком, гарним сином ! Не знаю, як його родина спарвиться з таким горем! Сподіваюсь, що найдуть вбивцю!!!

Читайте також