Міліція перекрила в'їзд до ужгородських барикад (+ФОТО, ОНОВЛЕНО)

10
12

Як повідомляють хлопці, котрі зараз охороняють барикади, в районі облради налічується близько 6 міліцейських машин.

Вони перекрили всі в'їзди до облради. Охороняється також сама будівля Закрпатської ОДА.  

Як кажуть мітингувальники, така активність з боку правоохоронців в останні дні не спостерігалася.  Зявилася вона лише тоді, коли барикади почали дуже активно танути та зайшла  мова про їх відновлення із більш стійких матеріалів. 

Наразі ситуація на площі стабільна. 

Активісти також додають, що вдень на барикади заходив начальник відділу громадської безпеки в Ужгороді  Вячеслав Григор’єв і просив активістів не зводити нові барикади. Аналогічні прохання лунали від інших правоохоронців увечері.

Мукачево.net

 

Коментарі

М
майданутый

Нахера вам этот срач в центре. Ставьте себе палатки и живите, без этого срача. Вса же никто не трогает,вот и сидите в палатках. Зачем уродовать наш город?

1
111

Барикади не для захисту то видно, то скорше символ боротьби проти системи, дай Бог би шось змінилося. Даже кіть один до тисячі, але шанс. Думаву змін хочуть всі, тому як мінімум треба потерпіти. Писати легко, говорити щи легше, а шо будеме робити коли заборонять і це? Коли вирубають парк і звідати не будуть? Мало прикладів? Коли партбілет закриває відкриває всі двирі, і виключає всі закони? Най там стоять хоть до Нового року, аби били зміни! То така ціна то мізер, би не треба більшої, а принципі тіряти і так нема шо, требі будеме платити і більшу. Тримайтесь ЗЕМЛЯКИ!

У
Ужгород

Демократія бля. Звезли всі комунальні служби під наглядом міліції прибрали площу Народну і вся проблема. Таких як псевдоактивісти Диби і Ко як і в нимулий раз погрузили в машини і на 15 суток. Робити з центру міста свалку їм жодний занок не дозволяє. Нічого, нічого, 17 лютого вже і скоро і тоді буде їм всім не до сміху. Революцію їм треба - будуть мати.

М
мкчв

Прекращайте этот срач и уберите тот мусор с центра города (как материальный так и человеческий! И живите в порядке, если вы его так хотите. До 321 - если нужны барикады, строй себе этот срач у себя во дворе. Толку с него будет ровно столько же.

К
Комедіант

Майданутим треба бути щоб бути впевненим що снігові барикади вирішать проблеми в країні)) за останні два місяці скільки коштів просрано на майдани??? звідки??? а як ніхера не вийде, долар 11грн буде і зному це не буде звязано з революцією...

О
Олег

НЕ смішіть людей які там барикади?То циганській табір на 10 чоловік!Ті барикади чи майдан чи що воно таке треба розібрати!

3
321

русин тай активіст якісь малинькі начальнички які бояться честно жити лошуки

RV
Rusyn Val

Та не Тібі,сись маразм так просто не закінчиться.

Т
Тібі

Я думав шо майдани вже покончалися ,

А
Активіст

Завезти бетону і опалубку! Цигли хоть 100000 штук? І начати строїтися! Бл...ть, як ці майдауни вже достали!!! Засрали всю країну!!!

1
123

ЖЕКА!!!! Ти тупий ідіот !!!

Ж
Жека

Ой, як смішно.

Читайте також