Міліція пов'язала вибухи у Львові з подіями у Мукачеві

11
4

Міністерство внутрішніх справ пов'язує вибухи у Львові, які сталися на дільничних пунктах міліції, із подіями на Закарпатті.

На думку правоохоронців, вибухи були організовані для дестабілізації ситуації в Україні, повідомили у прес-службі відомства.

Як стало відомо, на місці одного з вибухів було знайдено запобіжну скобу від гранати РГД-5. За попередніми даними, злочинцями були заміновані вхідні двері до дільничних пунктів.

Наразі львівська міліція переведена на посилений режим несення служби.

11 липня у Мукачевому Закарпатської області пролунала стрілянина. Учасниками перестрілки поблизу спортивно-оздоровчого комплексу "Антарес", який належить народному депутату Михайлу Ланьо, стали представники "Правого сектору" і міліція. Сторони звинувачують одна одну в "кришуванні" контрабанди в регіоні.

Коментарі

Б
Богданка

Правий сектор титушек мочить.Надо весь правий сектор собрать и десантировать на Москву.Пускай там патриоти воюют раз ненавидят москалей,сепаратистов медветчуков,титушок,ватников,и т.п.раз так хотят воевать на мирних спокойных землях.

1
111

Правильно вертайтеся у Львів і там наводіть порядки. У Вас контрабанда порівняно із Закарпатською в рази більша! Уже працювали ваші спецалісти із Львова на різних посадах в Закарпатті та надивилися ми на цих хапуг - наші виходні. Так гребли грошики - треба було в них повчитися

НЗ
Не з Закарпаття

Де коментатори що кричали "вертайтесь у Львів" з Закарпаття? Самі розберетесь? Може тепер поясните львівянам чого теракти? Львівяни розумні не кажуть що це закарпатці винні і принесли проблеми. Так сталось, влада вирішила показово знищити ПС в Мукачево, а росагенти тут як тут почали підривати бомби в Львові, розхитуючи країну і посилюючи ненависть між організаціями і людьми в Україні.

В
Вася

Шо то ся робить? кому треба ту войну? най би узорвали тих депутатів і буде людьом спокій

Читайте також