Міліція розглядає пожежу у ромському таборі Мукачева як підпал і окремо береться за цей факт

7
2

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті закарпатської міліції.

«Ми затримали обох осіб, підозрюваних у вбивстві. Вони тікали, переховувалися і ми їх затримали у Берегівському районі. Зараз тривають активні слідчі дії, допити всіх учасників (свідків, потерпілих, підозрюваних). До цього процесу долучилася прокуратура міста з координацією з боку прокурора області. З боку УМВС ми надаємо міському відділу Мукачева всіляку допомогу фахівцями, слідчими, працівниками оперативного підрозділу. Також окремо розслідуємо факт підпалу будинку учасників однієї зі сторін конфлікту. ДСНС загасило пожежу. Ми ж з’ясовуємо причину загорання. Робоча версія – підпал», - прокоментував начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Князєв

Нагадаємо, сьогодні вночі, через смерть хлопця у Мукачеві було підпалено майно ромсього барона Калмана.

Коментарі

П
Правдоруб

пан БАБИНЕЦ ("АНТОНОВИЧ") колишній, на сьогодні, працівник обласної ПРОКУРАТУРИ, на зараз співласник з Йонашом Олександром магазина "АВС" по віл. Ів. Франка. поручь з "Циганським базаром".

П
Правдоруб

Ініціатором підпалу був Йовнаш Олександр та його батько Тіберій, які боргують Калману (він же "Чікалман") понад 50 тісяч долларів, які взяли у нього в борг у 2010 році під розписки. При написанні розписок був причутнім тоді ще працюючий Бабинець (серед циган "Антонович").От Вам панове міліціянти й мотив підпалу. Окрім цього Йовнаші керували "циганським повстанням" против "Чікалмана" у 2014 році, коли його загнали у міськвідділ міліції під 2дах" до Мишанича-кума.

Читайте також