Міліція розповіла закарпатській малечі про свою роботу

10
0

Цікавим і незвичним став один день для дітей, які оздоровлюються в літньому таборі «Малятко» в Ужгородському районі Закарпаття.

 

В гості до них завітали справжні міліціонери. Співробітники Ужгородського райвідділу міліції цілий день провели з хлопчиками та дівчатками, розповідаючи їм про свою роботу. Дітвора, не зважаючи на свій вік (від 6 до 12 років), жваво і захоплено підтримувала розмову про міліцейську службу. Їх, правда, поки що більше  цікавило, чи є собаки у міліціонерів, а чи «золоті» значки виблискують на їхніх грудях, скількох бандитів вони зловили і чи дивляться серіали про «ментів». Правоохоронці відповіли на всі питання, а в свою чергу поцікавилися, наскільки добре діти знають правила дорожнього руху. В ігровій формі хлопці та дівчатка навперебій вихвалялися своїми знаннями. А на завершення зустрічі всі разом – і діти, і правоохоронці, - малювали знаки дорожнього руху. Відзнаки отримали всі учасники імпровізованого конкурсу.
 
День і справді для малечі був незвичним, тож вони щиро дякували правоохоронцям за нього і дружньо прощалися: «До скорого побачення!» 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також