Міліція таки знайшла закарпатця, що збив жінку та втік з місця пригоди

9
3

В м. Хуст водій автомобіля марки «Ауді» на номерах Чеської республіки збив 68-річну місцеву жительку, яку з тілесними ушкодженнями залишив на місці пригоди та втік у невідомому напрямку. Втікача знайшли за лічені години.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що водій керуючи автомобілем марки «Ауді» на номерах Чеської республіки в м. Хуст скоїв наїзд на місцеву жительку та зник у невідомому напрямку. Під час ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у виді відкритого перелому та закритого перелому обох гомілок.

За декілька годин, під час проведення оперативно-розшукових заходів, членам слідчо-оперативної групи та працівникам сектору карного розшуку вдалося розшукати автомобіль, який з механічними пошкодженнями був покинутий на одній із вулиць  с. Іза та встановити особу водія причетного до ДТП. Ним виявився непрацюючий  21-річний житель с. Рокосово.

Під час розмови з правоохоронцями, водій свою вину  визнав. Автомобіль знаходить на штраф майданчику міськвідділу міліції. Щодо водія вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

По даному факту слідчим порушено кримінальне провадження за ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Інформація Хустського МВ УМВС

Коментарі

П
Петро

Нижні коментарі Ви забули про ПДР. Знаєте чому такі аварії стаються? Не здогадуєтесь? Більшість загран машин купляють ті хто майже не сидів за кермом! Получив права, через рік купив собі іномарочку якогось словака і вперед... а буква "У" де? Правильно релігія не позволяє. Ось і такі з малим стажем точніше нульовим попадають в аварію. Є ще категорія десять років за кермом копійки і тут сів на іномарку.. ну це уже рідкість. На Корятовича точніше вулиця Фединця пацани років 19-20 на джипу словацьких номерах, ледь пруться і дівкам сигналять. Мене то за*бало неможу перейти дорогу бо вони ледь їдуть. Даю їм фразу: лошари станьте на обочену і д*очіть там! У відповідь геніальна фраза, просто слів нема:) Ти знаєш ко муй няньо? :))) Мгновенно їм відповідаю що пі*арас твуй няньо)) Там ржали всі)

В
Василь

Раніше бачив чужинські номера радувався ось скільки іноземців до нас приїздить, поки не взнав що це наші громадяни які привозять з-за кордону непотрібні там цураві машини та й роз'їзджають тут.

Р
Рембо

Ця тупа влада або нехай знизить розмитнення або заборонить цей іноземний хлам, що не дтп , то якийсь неадекват на іноземних номерах, і введіть для них техогляд, а то черметом всі вулиці завантажені. За що в Європі ще треба доплачувати за утилізацію

Читайте також