Міліція запрошує до співпраці

6
0

Формується Громадська рада з питань забезпечення прав людини при УМВС

Уже третій  рік поспіль при Міністерстві внутрішніх справ України діє Громадська рада з питань забезпечення прав людини. Головними засадами її діяльності є громадський контроль за дотриманням прав людини та роботою органів внутрішніх справ у правовому руслі, сприяння в питаннях зміцнення законності, підвищення правовоі культури серед працівників міліції, укріплення взаємодії з громадськими правозахисними організаціями, підвищення правової культури та свідомості громадян.          

Відповідні структури діють і при обласних управліннях міліції. З метою ефективнішого та дієвішого впливу на процеси діяльності ОВС у правововій площині, ширшого залучення громадськості до вирішення питань дотримання законності  і правопорядку УМВС України в Закарпатській області закликає науковців краю, представників правозахисних організації, журналістів, активістів громадських рухів взяти участь у формуванні Громадської ради з питань забезпечення прав людини при УМВС.

Свої резюме та пропозиції про участь у роботі Ради (обов`язково вказати контактний телефон) просимо надсилати за адресою: м. Ужгород, вул. Ракоці, 13, УМВС України в Закарпатській області. Контактний  тел.:695-594.

Детальніше з положенням, завданнями, основними функціями, правами та обов`язками членів Громадської ради можна ознайомитися на веб-сайті УМВС:zak-umvs.gov.ua.

У понеділок, 2 червня, з 15.00 до 17.00 у громадській приймальні УМВС за вищевказаною адресою відбудеться зустріч керівництва обласної міліції та помічника міністра внутрішніх справ України з питань дотримання прав людини з бажаючими взяти участь в роботі Громадської ради з прав людини.

Відділ зв`язків з громадськістю УМВСУ в Закарпатській області

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також