Міліція затримала на Берегівщині сепаратиста

9
13

29-річний уродженець Берегівського району, котрий останні роки проживав у м.Горлівка на Донеччині, є активним прихильником сепаратистів на Донеччині та Луганщині.

Днями на зустрічі в ОДА з учасниками акцій протесту проти мобілізації, жінки з Берегівщини поскаржилися керівництву краю на групу молодиків із числа відпочиваючих, які ображають представників нацменшин району. 

Міліція розпочала оперативне відпрацювання і так виявили сепаратиста. Працівниками карного розшуку Берегівського РВ УМВС в ході відпрацювання м. Берегово був встановлений та запрошений в райвідділ 29-річний уродженець м. Берегово, мешканець м.Горлівка Донецької області. В ході перевірки було встановлено, що останній в 2001 році виїхав на постійне місце проживання в Горлівку, де навчався в одному з вузів. Після чого повернувся в м.Берегово, де жив і працював на одному з підприємств міста. В 2009 році знову виїхав в Горлівку, де мешкав по теперішній час.

Також стало відомо, що цей молодик брав активну участь у проросійських мітингах на території Донецької області, організованих прихильниками так званої ДНР.

На даний час вказаний громадянин перебуває в м.Берегово, але підтримує зв'язок зі своїм товаришем-сепаратистом, який є активним членом ДНР.

Після проведення перевірки затриманого сепаратиста міліція передала колегам із Берегівського райвідділу СБУ для здійснення подальшої перевірки. пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

М
Марианна

до 1.Всех кто раньше уехал из Закарпаття -вернуть на Украину и кто на зароботки уехал- срочно вернуть их, ведь они предатели.Что за чушь, какая на Украине свобода слова, если люди не хотят мирится с правительством и их новыми законами.Получается если ты не согласен с правительством, то ты сепаратист и тебе можно обявить войну?убивать мирный но не согласных людей?Стравливать народ друг против друга?

О
Оросвейг

Може то і злодій, я не знаю. Айбо з того, шо написано - май паскудноє, шо тот хлоп зробив - ходив на мітинги за ДНР, де "приймав активну участь". То заборонено? За такоє мош зажати? Даже при "диктаторі"-Януковичу за такоє не сажали.

П
патріот

Ну хіба стало краще? ніякої свободи слова! І патріотизм зараз дуже цікавий, якщо ти не хочеш в ЄС, то ти не патріот...обожнюю наш прапор, але коли бачать люди жовто-синю стрічку на машині, чи сумці то всі зразу думають що ти хочеш в ЄС і бандерівець....до чого веду спотворено зараз все....і це наслідок 20 річної західної пропаганди....шоковані? А вона є! І ця пропаганда зараз норма....ось так

1
1

Негайно повернути всіх біженців з Закарпаття на Схід. Вони кричали "Россія", хай тепер воюють.

К
Кент

Мусора долбоёбы!

G
galaxy

все Русины и Русские - сепаратисты , потому-что , не украенцы)

Н
нейтрал

причому тут шо жив в Горлівці. там чітко пише, шо підтримує зв’язки і приймав участь із ДНР. а якого хера він звідти втік???? хай воює тоді за свою землю. вони тікають, а люди із Закарпаття мають туди їхати. а вони тут бухають, відпочивають!

Е
Еколог

від 7 до 15 отримає , а ми його будемо в тюрмі кормити , краще на ешафот

М
Марианна

Вот как вешают ярлык человеку!Какой же он сепаратист? Он жил там, собственными глазами видел все и за что людей называют сепаратистами?

1
1111111

Цих біженців, всіх звідси треба виганяти. Обзивають нас бандерівцями, а самі сюби їдуть відпочивати

О
Ольга

Он сепаратист т.к. жил с 2001 года в Горловке. Очень веское основание для обвинения.

Г
Гор

Каждого пятого можно подогнать под сепаратиста

ПМ
Повна маячня

!

Читайте також