Міліція затримала закарпатського екс-правоохоронця, який обкрадав автівки (ФОТО)

7
9

Про злочин йдеться на сайті СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Як повідомляє міліція, екс-правоохоронець дослужився до звання майора, підозрюється у вчиненні більше 100 крадіжок з автомобілів на території Ужгорода та Ужгородського району.

Цей 33-річний колишній працівник однієї з правоохоронних структур Закарпаття  потрапив у поле зору міліції ще на початку року. Працівники карного розшуку весь цей час стежили за чоловіком, аби зібрати незаперечні докази його злочинної діяльності. А днями його затримали «на гарячому».

Удосвіта зловмисника взяли під час скоєння ним крадіжки з автомобіля «Мерседес», який був припаркований у дворі багатоповерхівки на вул.Минайській в м.Ужгороді. До рук крадія потрапила барсетка водія з документами та грошима.

Під час затримання екс-правоохоронець вчинив опір міліціонерам і намагався втекти. У нього вилучили зброю - два пістолети, один «гумовий», інший пневматичний. А під сидінням його машини міліціонери знайшли та вилучили металевий клинок, а також знаряддя, за допомогою яких він проникав у чужі автівки.

Вдома у крадія в ході санкціонованого обшуку правоохоронцями  було вилучено кілька речових доказів, які підтверджують систематичну протиправну діяльність з початку 2014 року не лише в Ужгороді, а і в сусідніх районах.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Фігурант справи заарештований.

Слідство у справі триває. Воно повинно визначити справжні масштаби злочинної діяльності екс-правоохоронця. пише 

Коментарі

ЖД
Женька дорок і до 123

Та він старий,персіонер міліції - мене такі не цікавлять.Тим більше - не дуже він і розумний,раз так легко попався.Кажу ж - не поділився з вищими - так і загребли.Така система)))

ЖД
Женька до Женька

Ого,то ми вже почали під моїм ніком підписуватися і посилати людей?До твого відома,букву Ж я завжди пишу з великої букви,так що... А по-друге - до про100 - що ти так чекаєш,поки я щось напишу,щоб начати критиквати.Хочеш мою думку - мені дійсно жаль міліцішту,адже він втратив нюх і був необережни.Зато і попався...Треба хитрим бути.

1
123

жень не пережвай! Я тобі дам ,ну тільки сосать !!!

Р
рок

Цікаво, а чи був він "стрункий,красивий та блакитноокий?" Бо кить ньет то передачки носити буде нікому.

М
Микита

Видно з начальством не ділився

П
Прокурор

Молодці міліціонери, більше потрібно ловити цих лицарів плаща і кинжала з великої дороги, які гвалтують жінок і грабують людей. Якби народ не повстав, то вони разом з такими як Волошин і державу продали би Путіну

П
про100

Пiшов би я да очередь твоя!!!

Ж
женька

про100: да пашол ти на@............

П
про100

Ало Женька ти дееее???? I туй дашто напиши!!!

Читайте також