Міліція завела справу на "тарифний майдан" за перекриття траси Київ-Чоп

18
26

Про це йдеться на офіційному сайті Закарпатського УМВС, де говориться про блокування траси активістами т.з. "тарифного майдану".

На сайті обласної міліції Закарпаття з'явилась інформація про вчорашнє блокування траси міжнародного значення у селі Ракошино на Мукачівщині. 

Між всім іншим, є два абзаци, де чітко прописано, що на активістів відкрито кримінальне провадження. Йде слідство. 

"Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.279 (блокування транспортних комунікацій) Кримінального Кодексу України", - пишуть на сайті УМВС.

Міліція класифікує це як самовільне перекриття транспортних комунікацій, а також дії, які дестабілізують ситуаці в області. Хтось все-таки понесе кримінальну відповідальність. 

"Правоохоронці наголошують на недопустимості самовільного перекриття транспортних комунікацій. За такі дії, які призводять до дестабілізації ситуації в області, передбачено кримінальну відповідальність", - додають міліціянти. 

Mukachevo.net

Коментарі

А
ату

а людьом і так уже почти нічого тіряти.усі уже півдрога року на грані срива із сісьов політиков.ти думаш ош тобі кось хоче дубрі! скоро як нам і обіцяли шо буде безвізовий режим.іщи мало і никому візи давати не будуть.

А
ато

Треба всьо перекрити найбо ся начали стріляти. Може і у закарпаттю. Война буде. Кіть розуму не є

К
Клим

Най у себе двір перекривають...орангутанги кончені..

Z
Zoltan

Не в зачиту, но я думаю, УМВС дейтсвует под давлнеием, ведь - простым - милиционерам также по этим тарифам надо платить за газ, за электроэнергию...

У
Українець

Нова влада переплюула Януковича вже давно...

В
Варош

Кіби у прошлому році таку справу рушила міліція Януковича - було бо гойкання, ош злочинна влада перешкоджає законному виявленню громадянської позиції. Після майдана тих міліціштів би пересажалий. Айбо ниська то докуз не так. То типерька провокатори мішають революціонерам-демократам будувати нову державу.

Т
ти

Такого на Закарпатті ще не було! Це означає жити по-новому, усіх не пересажають, і якби люди розумні то не платив би ніхто, а тоді б Козли почесалися( може).треба вставати народу, а не жалітися по кутках

ВД
Віктор до "мду"

Та я думаю наврядче, судячи із всеукраїнського сайту " Інформаційної системи Конкурс(http://vstup.info)" - досить таки користується попитом МДУ, чесно кажучи сам був в шоці думав менше людей поступає.

Ю
Юрко

Здравомислячі люди попереджали, що єврогеймайдаун призведе до біди у багатьох іпостасях.

М
Майдаун

Молодці. Люди за нас відстоюють наші права,а маса тупих мерзот ще на них лайно ллють.О би вас чорт забрав,обисьте ходили по варишу без розума,кітісьте пропили мозги на майданах. Та коли у куєві бандюки палили,бісновалися, а власть хотіла навести порядок,то всі ричали ош то диктаторські закони,а типирь вячите ош се злочин. Навірно на території україни,у многих бог розум забрав. Кінь не отстоєме ракошинцю, то розбийте собі голови коцкув із майдана!

ДМ
До мду

Ти імбіцил нетрібний.Ти хоч поняття маєш,що таке вчена степінь,вчена звання? ВУЗ нормальний.А вам би мукачівці підтримувати заклад бо ваші діти тут вчаться, може і ви вчилися, то ж не уподоблюйтеся наукам чорноротим.

X
XXX

Сами вы все уроды и мудаки! Правильно сделали, что заблокировали!Давно пора уже все перекрывать.А еще лучше Путина позвать, чтобы порядок навел!

Д"
До "до останнього УРОДА"

Хватит здесь херню разводить: какое отношение имеет проплаченное хождение по трассе - натуральное вредительство всем водителям и пассажирам с высокими тарифами и ценами на газ? Если эти бараны (иначе их не назовёшь) хотят чего-то добиться, пусть едут в Киев под АП, КМУ или ВР, а не травят жизнь своим согражданам. Возбуждение дела - абсолютно правильное и адекватное решение. Чего раскукарекались-то? Не виноваты - не осудят. Но за такое нужно так штрафовать, чтобы последней коровой не откупились, дебилы. В тех машинах, которые они не пропускали пол-дня, ДЕТИ, СТАРИКИ, ТУРИСТЫ, БОЛЬНЫЕ, КТО-ТО НА ПОЕЗД ИЛИ НА АВТОБУС СПЕШИЛ. Или все эти люди дешёвый газ покупают? Сколько за то блокирование трассы получили? По 50 или по 100 грн.? Или задарь чьи-то интересы защищают?

М
мду

криминал на лицо,говорят, что мду распускают, ето правда? мол провал вступительной компании, учителей надо сокоращать, некого учить,все "ученые" все дохтора купленных наук.кого эти бездари будут учить? Один из знакомых както сказал, што под вывеской мду работают одни торгаши из кооперации, жиды, спекулянты, аферисты, проходимцы, кареристы шуллеры,старатели золотых рудников,прокуроры, корупционеры,их жены,любовницы,депутаты,мамки, папики, кумы, сватья короче весь сброд высшего общества, которые организовали фабрику по производству низкопробных дипломов.Но заметьте все с "званиями", интересно куда пойдут эти все "сливки" когда эту частную лавку во главе с доктором психологии ликвидируют в скором будущем? Все на фронт, вместо тюрьмы на исправление.

У
угу

А менти зимов будуться грити у пороха пуд мошонков:-):-):-):-)дебили менти з якого хуя будете платити за газ:-):-):-):-):-):-)

А
Аньця

Як у Києві захвачували майдануті зданія то нормально! А тепер проти жебраків треба кремінальну справу заводити! Бо переходив дорогу на пішеході! Кловни!

ДР
До Романа

Клас!!!

Н
Народ

Васька бірув сяде.

R
rem

До урода в 17.35 - ти дебіле: організовуйте мітинг під обласною адміністрацією, але не перетворяйте область у Африку. Туристи із-за кордону вже говорять про перекриття доріг, що ракошинці - то дикарі африканські. Область живе із туризму та транзиту - ви і це хочете угробити.

Р
Роман

З тим що ці придурки перекрили трасу тільки простим людям створили клопоти. Москаль начхав на них. Хочеш говорити з головою ОДА йди до нього на роботу!пікетуй кабінет і т.д. а не створюй проблеми всім. Я особисто їхав з Києва. Не міг додому доїхати із за пару придурків бо немає що їм робити. Треба було їхати кругами по розбиті дорозі, жінка моя вагітна їхала зі мною.дебіли, ідіоти, козли.

П
пінзіяш

Пів години думаву шо написати.... нич у голову не лізе після НАПІВСУХОГО..... СКОТИНЯКИ ЧОРТОВІ....

ДО
до останнього УРОДА

Ці люди вийшли і за тебе,йолопе, щоб не платив кабальні тарифи

РУ
Ракошино уроди

То конченоє село давно пора було б поставити на місце: то будівництво обїздного автобану заблокували - десятки трупів у селі, то тепер комедію устройили - весь транзитний коридор заблокували.

Ж
Житель

Треба установити на тому переході світлофор з кнопкою і всіх переходячих на червоне - штрафувати, там одні і ті самі продажні баби що й минулого разу.

О
овод

Міліція з народом.

О
Олег

Кримінальну справу треба відкрити на того, хто зробив пішохідний перехід на міжнародній трасі! Люди стали посеред дороги та перекривали її? Чи все ж ходили по пішохідному переходу?

Читайте також