Міліція зайнялась витіком нафти у Ракошині. Ведеться слідство (ФОТО)

13
6

Про це повідомляє Наталія Машіко з Мукачівського МВ УМВС.

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло  повідомлення про  витік нафти у с.Ракошино Мукачівського району. Дві великі плями розміром 10х3 м виявлено у дворогсподаствах та сільських колодцях місцевих мешканців.

Близько 16.00 год до чергової частини міськвідділу звернулась заступниця сільського голови,  яка  повідомила, що у двох сусідніх  дворах ракошинців виявлено темні плями, ймовірно через витік нафти. На місце події виїхали правоохоронці міськвідділу,  працівники державної  служби надзвичайних ситуацій та інші компетентні служби, які ліквідовували наслідки та з`ясоували причини витоку нафтопродукту.

Першочергові заходи реагування було проведено одразу. Однак, комісія продовжить свою  роботу й надалі, щоб з`ясувати причини,  усунути наслідки витоку нафтопродуктів і убезпечити місцевих  мешканців від  екологічного лиха.

Відомості про  подію  внесені до  Єдиного реєстру досудових  розслідувань за ознаками  част.1 ст.292 Кримінального кодексу України (Пошкодження об`єктів магістральних  нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів). Правоохоронці міського відділу проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи, яка здійснила несанкціоноване втручання до нафтопроводу, який пролягає на відстані близько 2 км від дворогосподарств, де виявили витік нафти.

Коментарі

2
27

то лем у нас замість води тече нафта!! йсе закарпаття дєтка))

2
27

но типирь будуть ракошинські шейхи =)

2
27

но типирь будуть ракошинські шейхи!!! =))

0
000

хриновий сільський голова майже знову поїхав за кордон.Туризм для бирова-сенс життя,а на роботу він наплював...МАЄ кришу в особі Балоги.

Р
РАКОШИНО

най позирають, бо случайно можуть розкрити, але то вища математика для ментів, хоч і цілоє село гуде про нелюдів і то вже не перший случай, але "криша" не протікає. Дійсно, уже не перший раз Балога звертається ще по менш резонансних і шкідливих злочинах на Київ, що типир, а типир є пару ньюансів. Почекаємо, пару днів, що повість, чи буде мовчати зі своїм СБУ та хриновим сільським головою.

Ж
ЖИТЕЛЬКА;

Це вже не перший випадок в Ракошині виявлення самоврізу в нафтотрубу.Виновних не виявили. Тепер буде так само бо за цим стоїть СБУ. Пане БАЛОГО може ви також офіційно зверенетеся разом з Губелем до Ген, прокуратури про розкриття злочину, оскільки ви дуже часто "опікуєтеся" окремими жителями Ракошина?

Читайте також