Міліціонер, який в Ужгороді переїхав дівчину, "прославився" на всю країну (ВІДЕО)

9
6

Новина про зухвальство правоохоронця на трициклі розійшлася по всіх без виключення національних ЗМІ, а телеканал Інтер підготував розлогий сюжет про інцидент в центрі Ужгорода.

- Він сказав, що він міліціонер, і йому все можна. Ми окружили,щоб він не міг поїхати і в цей момент він нажав на газ і поїхав. В мене нога попала сразу ну між колесом і передньою частиною, - розповіла у коментарі телеканалу постраждала Олена.

- Хотіли якось згладити, ми кажемо - наїхав, три метра протащив, він каже - зачепив. Я кажу, він казав, що він працівник міліції нам в очі. Він це не пише, - коментує очевидець інциденту Василь.

Більше в сюжеті.

Коментарі

М
Максим

Журналісти знову все перекрутили я там був і бачив все а чого ви його не пускали далі? Дівчина взагалі чмо-рідкесне вона ж дзеркало почала ламати! Я його не виправдовую,він не правий тільки того що він в Корзо заїхав! Але скажімо правду підійшовши до нього можна булоб дітей сфотографувати!Піддержую Сергія,який вище писав!!!!

З
Закарпатец

Дядьку, я вашу доньку Галю того... - Ну, то й женысь. - Та нi, я ii трактором переiхав

С
Сергій

Ти не реаліст, а дибіл. Я там був, він її звичайно не по землі три метри тащив, а на капоті. І зупинився тілки коли вона впала під колеса.

Д
доктор

Подобную мразь нужно стерилизовать, чтоб себе подобных не оставил после себя.

Р
реаліст

якби три метри протащив, то такого маленького синячка не було...такшо перебільшення маштабне

Г
городянин

Ось це я люблю! Молодці що поширили на всю Україну. До відповідальності його може й не доведуть. Хіба громадські активісти будуть тиснути, то може звільнять його.

Читайте також