Міліціонера, якого хотіли вбити, відправили у декретну відпустку

14
0

Міліціонер Михайло Данило, на життя якого 30 листопада минулого року було скоєно замах, іде у декретну відпустку по догляду за річною дитиною.

 

Про це сьогодні під час прес-конференції в Ужгороді розповів , начальник УМВС України в Закарпатській області, генерал-майорВіктор Русин.
 
Дружина правоохоронця також працює в органах міліції. «Ми розглянули заяву і вирішили надати йому таку можливість, – сказав начальник УМВС. – А його заяви про заступника начальника внутрішньої безпеки не підтвердилися».
 
Як ми раніше повідомляли,  старший оперуповноважений в особливо важливих порушеннях відділу боротьби із кіберзлочинністю та торгівлею людьми УМВС України в Закарпатській області Михайло Данило зробив заяву під час прес-конференції в Ужгороді, що підозрює у замахові на життя заступника начальника відділу внутрішньої безпеки МВС України в Закарпатській області Василя Рішка. 
 
«Головним обов’язком відділу внутрішньої безпеки є захист міліціонерів. Проте, вони не виконують цього, а навпаки, створюють обставини, що суперечать вимогам законодавства. Особисто у мене Василь Рішко вимагав хабар у розмірі 2 тисячі доларів США за «неперешкоджання» моєму призначенню на службову посаду, намагався позбавити мене волі. Про це я доповів його безпосередньому начальнику та надіслав звершення на адресу міністра МВС України», – заявив Михайло Данило.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також