Міліціонера, який напідпитку спричинив ДТП у Ракошині, звільнили з роботи

9
3

Про це повідомляють в УМВС України в Закарпатській області.

Молодого слідчого Ужгородського райвідділу міліції, який скоїв ДТП в стані алкогольного сп′яніння на трасі Київ-Чоп у селі Ракошино звільнено з роботи.

– Після того, як експертиза підтвердила, що водій-правоохоронець перебував за кермом нетверезим, його звільнено зі служби з негативних мотивів, – повідомляють у прес-службі обласної міліції.

– З порушниками закону в нас розмова коротка – звільнення. А найближчим часом ми анонсуємо й перші кадрові зміни серед керівництва УМВС,- прокоментував начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв.

Нагадаємо, нещодавно сталось чергове жахливе ДТП у Ракошині під Мукачевом. Пізніше стало відомо, що водієм, який влаштував цю аварію, виявився лейтенант міліції напідпитку.

Коментарі

В
вася

А шо тилькы звильнылы и все? А празднык де.

S
Saci

Мені цікаво: а коли вже крім звільнення, почнуть нарешті судити і засуджувати?! Бо досі я ще не чув про те, щоб митників кришуючих контрабанду, або міліціонерів зловживаючих своїм службовим становищем, або політиків/міністрів сприяючих розкраданню державного (тобто властності народу) майна хоч би якимось чином карали! Це на мою думку жахливо!

R
rem

Треба закривати контору "МВС" в цілому і створювати новий орган, при чому МВС-никам дати квоту в ньому не більше 5-10%.

Читайте також