Міліціонера, який вилаявся на активіста Дорожнього контролю, притягнули до відповідальності? (ВІДЕО)

9
8

Певно такий висновок можна зробити з повідомлення прес-служби УМВС України Львівської залізниці.

За їх повідомленням службове розслідування, призначене за фактом інциденту в Мукачево на залізничному вокзалі вже завершено.

"На одному з веб-сайтів була розміщена інформація про те, що працівник міліції, некоректно виразився відносно чоловіка, який в подальшому виявився журналістом, чим допустив порушення професійної етики працівникам міліції. За результатами службового розслідування прийнято рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності працівника міліції.", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, журналісти Дорожнього контролю" виклали в мережу відео , яке вони відзняли у місті Мукачеві на залізничному вокзалі. Тат, активісту всяким чином намагалися не дати проводити зйомку. А після, один з правоохоронців вилаявся на активіста "Ты что о**евший?"

Мукачево.net

Коментарі

ЖД
Женька до Против тупизма

Дякую гарно.Людина дійсно виявилася достойною,старшина міліції)Буду його всіляко підтримувати,щоб робив кар*єру,ну і звісно розвивати відносини)Тобі дякую за побажання і бажаю,щоб і в тебе все було добре)

Д
Друг

Так і треба скотині най базар фільтрує були би 90 Та іще би схопив по єблу а так як тепер димократія немош никого кивати та активіст його нормально взєбав наконецто кось пойобує Женьку і буде спокій туй

Ф
Ферій

Десятки банків Укра1ни Кинули на десятки млрд. гривень вкладників і....ніхера. А мент залаявся мало і ...Ганьба. Добре хоч мента на коліна по-Галичанськи не порставили .Слава Укра1ні

М
микола

всем участникам АТО украинци благодарны .но те кто позорят это звание позорят мундир позорят человеческий образ не имеют права называться воинами украинской армии.ГАНЬБА

ПТ
Против Тупизма

Женька удачи тебе,может это он,твой суженый)))В погонах)))Может ему сегодня повезет!А то ты так долго ждала)))

)
)))))))

Це дуже легке покарання. Всіх міліціонерів треба би навчити говорити ввічливо та культурно бо окрім лайки від з їх вуст нічого путнього не почуєш. А Дорожньому Контролю респект))))))

Ж
Женька

І наголошую,гадості і срач не розводити.Хто хоче щось сказати - в лице вискажіть!Я познайомилася з міліціонером,красивий дуже,з гарними світлими очима і наступні дні не зможу тут коментувати.Ну хіба що пару раз зайду.Краще побажайте мені удачного побачення з моєю мрією і не розводьте срач.Краще пожалійте цього лейтенанта,який потрапив під гарячу руку.Нижче в пості я писала номер наказу дисциплінарного статуту - хто хоче може знайти в інеті і почитати чого його притягнули і яке покарання,щоб не було тупих запитань. п.с.А мені пора готуватися до свіданія з міліціонером! щаслива.Бажаю і всім коментаторам простого людського щастя і взаємного кохання!Всім добра!

Ж
Женька

То йому кара божа за те,що не женився на мені!І що наразі я не жінка лейтенанта! п.с.А якщо чесно - Косенко - негласний працівник 7 відділу міліції,йому платять гроші за провокації.Вот зробив провокацію,спровокував міліціонера - все,службове розслідування і т.д. і т.п.Потім працівник 6 чи 7 відділів (залежно від вчиненого проступку і зацікавленохособи) знаходить того міліціонера і каже чому,щоб дав вз..ку,бо інакше вилетить з роботи!І що залишається міліціонерові робити - дає вз...у. Раз не дав - значить продовжуємо службове розслідування по Дисциплінарному статуту 22.02.2006 р.№29 - кого цікавлять подробиці що і по чом. п.с.Шутки шутками,але Ромчику - де би ти зараз не був - тримайся!Тримайся і пам*ятай,що все мине і це теж.Все буде добре,переживеш ти ці неприємності і потім все забудеться. п.с.с.Ще мені видиться,що з нього (лейтенанта) просто зараз зробили дурачка,бо на повідомлення Косенка треба ж у міліції якось "зреагувати" (це все описано у ЗУ "Про звернення громадян").

Читайте також