Minecraft на Андроїд: особливості та переваг

78
0

Дуже популярна гра Minecraft притягує не лише дітей, а й дорослих користувачів. Причини такої затребуваності швидше за все в простоті управління, і оригінальності графіки.

Суть її в тому, що потрібно побудувати навколишній героя світ за допомогою блоків. Брати участь в грі, до недавніх пір, можна було тільки з комп'ютера, але вже існує Андроїд версія Minecraft, яку можна використовувати на смартфоні з аналогічною системою.

Мінімальні вимоги

Як відомо, ігри мають свої нюанси, а саме - об'ємність, Деякі з них не в кожен гаджет можна завантажити. Для різних систем вимоги відрізняються з приводу нормального функціонування Minecraft - пам'яті необхідно до 1 Г, але не менше 100 МБ, процесор - з частотою від 1 ГГц. Що стосується версій програмного забезпечення, то в Minecraft можна грати на Андроїд 2,3 і вище, телефони на Windows не нижче 8,1, IOS - 4.3.3.

Варіант для смартфонів, так само як комп'ютерний періодично оновлюється, тому важливо встановлювати оригінальні програми, які надають таку можливість. Справа в тому, що будь-яке програмне забезпечення не ідеальне, тому розробники, враховуючи побажання користувачів, усувають недоліки в кожному наступному оновленні. Зазвичай для гри створюють додаткові карти, покращують інтерфейс, додають скіни і нові світи, локації. Фахівці рекомендують скачувати гру тільки з надійних площадок.

У чому переваги мобільної версії?

Незважаючи на те, що грати на комп'ютері зручніше, деякі користувачі відкривають для себе світ мобільних пристроїв. Адже сучасні телефони мало чим відрізняються від комп'ютера. Практично всі комп'ютерні завдання можна виконувати за допомогою смартфона. У кишенькової версії все те ж саме, що і в повноформатної. Серед інших переваг, важливими є:

  • Гра займає мало місця, тому доступна для багатьох мобільних пристроїв.
  • Грати в кишенькову версію Minecraft можна в будь-якому місці, не тільки в стінах рідного дому, але і на природі або в транспорті.
  • Сенсорне управління просте і дуже зручне.
  • Наявність додаткових предметів, які не доступні в комп'ютерній версії.
  • Цікаві звуки і ексклюзивні скіни.
  • Значно поліпшено графіка, вона більш чітка і виразна, на невеликому екрані виглядає приємно, соковито.

Поряд з вагомими змінами, розробники залишили класичний стиль, простоту, казуальность і комфортність.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також