Мінеральна вода у бювет в Шаяні на Хустщині з'явиться одразу після карантину

91
4

Про це Mukachevo.net розповів директор ДП "Санаторій Шаян" Любомир Прокопович.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що у бюветах в селі Шаян зникла мінеральна вода. Щоб з'ясувати всі обставини редакція зателефонувала до директора ДП "Санаторій Шаян" Любомира Прокоповича.

Як розповів Любомир Несторович, бювети з мінеральною водою відключили через введення карантинних заходів та щоб уникнути ймовірного скупчення людей.

— Мінеральної води є достатньо і вона відповідає всім вимогам. Також є ліцензія, — зазначив Любомир Прокопович.

Також керівник санаторію зазначив, коли буде відповідна постанова уряду і санаторій запрацює, мінеральну воду одразу подадуть у бювети.

Коментарі

Р
Русин

Хустянину. Круто. Дуже схоже все на правду. Хитрожопих дуже багато на скупку. За копійки. Най подивляться які ціни в Німеччині, Австрії, Швейцарії. А тут за копійки хотять.

Н
Народ

Се не держава а будар , шкода землю Закарпатську што под управув злодію !

Х
Хустянин

Редакція, ви мало перепутали, пропала вода не у Шаяні а у Вилятині, ото за пару кілометру удти. Пропала, ще в кунци осени послє того як у Румунії бив землетрус. Там була свердловина гарячої води і купальня "Теплі води", експерти говорили, що по лікувальних властивостях ота вода була ще ліпша чим у Косині. Так газди що тоті басейни держали, куй напор у свердловині пропав додумалися попробувати викачувати з ниї воду насосом, а сталося так, що насос тот зорвався тай политів у свердловину і там застряг і заплішив трубу. Догаздовали називатся! Можете загуглити "теплі води" і зайти на їх сайт і увидите надпис що "У зв'язку з технічними роботами комплекс зачинено". Но йсе ще не всьо, говорят що послє того землетруса на поверхню вийшло нове джерело на території Вишкова, ото за 15 км од Вилятина і зараз там по тихому начала йти скупка земель мєсними депутатиками тай ментами пуд строїтельство готелю тай всяких баз отдиха.

РІ
реклама і нич особистого

То був маркетінговий ход із "пропажею" води.

Читайте також