Міні-футбол у Виноградові пройшов під напругою

15
0

Накалилися пристрасті в міському чемпіонаті Виноградова з міні-футболу. За результатами його третього туру зараз не гаряче хіба тільки Пожежникам.

З мінімальною перевагою вони перемогли Енергію і з дев»ятьма очками спокійно всілися на найвищій сходинці турнірної таблиці. А от на щабель нижче тісняться одразу три команди – Піонер, Метеор та Зірка в/ч. Таку інтригу в змаганнях несподівано замутив Автомотив. Його зустріч з піонерами стала своєрідною сенсацією чемпіонату, геть переплутавши карти головним гравцям.

Схоже, що Піонер недооцінив суперника і за це був суворо покараний. Мотивовані іноземним капіталом, гравці з підприємства Йорга Еверса бігали як у бундес-лізі, легко розправляючись із суперником. Як шари у лузу, три голи один за одним влетіли у ворота шокованих піонерів. І лиш після цього вони прийшли до тями. Після вдало розіграної двоходівки розрив нарешті вдалося скоротити.

Тренер кинув у бій чи не найдосвідченішого свого гравця – володаря кубка «Спортивної газети» , 54-річного Чобу Фірцака. Піонери тиснули, як могли. Але всі їхні хитрі атаки і гострі удари відбивав захист і голкіпер, який надійно, з незворушністю баварського бюргера захищав ворота Автомотива. У спекотній захопливій грі ці хлопці чесно заслужили перемогу (4:3), похвалу і по гальбі проходного німецького пива.

Вельми задоволеним залишився виступом своєї команди в третьому турі і тренер Метеора Іван Стойка. Його хлопці стрімко налетіли на Сатурн, розтрощивши того з рахунком 7:5. Такий результат дає реальні можливості команді поборотися за призи чемпіонату. Утім, як філософськи зазначив Іван Юрійович, важливі не нагороди. Після багаторічних розмов у місті нарешті вдалося створити справжній футбольний чемпіонат, який уже на самому початку викликав резонанс і неабияке зацікавлення у місцевих любителів футболу.

У ролі уболівальників тут було помічено щонайменше половини основного складу «Севлюша» разом із тренером Ігорем Кабишом. Хтось ніби-то бачив нашого «іллічівця» Адріана Пуканича. А скільки ветеранів, спортивної юні й малечі! Присутній на матчах третього туру заступник міського голови Василь Ціцей повідомив, що навіть після закінчення цієї першості футбольне літо у Виноградові і далі вируватиме. Вже зараз збираються заявки на участь у турнірі з міні-футболу на приз Г.Розенталя. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також