«Міняю жінку»: Мукачівка на тиждень помінялась сім’ями з росіянкою (ВІДЕО)

50
40

Вчора на телеканалі «1+1» вийшов свіжий випуск відомої програми, головної героїнею якого стала закарпатка.

Велика мукачівська сім’я Химинець, а саме жінка Вікторія, її чоловік Андрій, двоє діток, а також батьки та бабуся є власниками невеличкого продуктового магазину. Увесь свій час Вікторія приділяє бізнесу та домашнім клопотам, паралельно виховуючи дітей. Чоловік Андрій тим часом власноруч зводить для родини новий будинок.

Аби побачити, як можна жити по-іншому та приділяти час не тільки роботі, а й відпочинку, Вікторія поїхала за 10 тисяч кілометрів на схід від Закарпаття, у містечко Партизанськ, що на околиці Росії в Приморському краї. Тут проживає сім’я Іванових – діджей місцевого радіо Дарина та її чоловік, татуювальник Сергій.

Що вийшло з цього обміну та які висновки зробили для себе обидві жінки дивіться у відео.

Нагадаємо, минулого року вчителька з Мукачева вчила африканських жінок відстоювати власні права в проекті "Міняю жінку".

Mukachevo.net 

Коментарі

В
Віктор

Типова мукачівська сім'я яка живе своїм життям і закарпатським менталітетом: чем більше зробити і чем више построїти. а отдихати нема коли.

ДГ
До глядача

Правду кажете! Каждий хоче быты май крутим. Каждый най буде собов, нiшто ся ганьбити. I у яднiв, i в другiв суть плюси i мiнуси. Шо щи мош повiсти...Каждому своя батькiвщина,каждий на свому мiстi

Р
Руснак

Ты кого мав на увазі?

DV
darth vader

модератор, ти вже заспав. Забань сього дурня-псевдопатріота. Се троль мерзенний..........

С
Сергій

Андрій та Віка Ви супер пара ! Молодці !

Р
Руснак

Олено, тебе у твоюй вошколі кроме дурных, ідіоту щи дако вчив? Бо твуй уровень розвитку застряг на планці пещерного чоловіка.Йди дагде ся вчити небого, бо здохнеш дурнов!

О
Олена

Русину. Спи, дурню. Намучив вже свою дурну диню

Р
Руснак

Олено в своїх ты ся розбераш на отлично. Я домав ош пушлась на зміну.Твої вже на роботі, запоздиш. Може тя поміняли на два сукманы і козу драну?

Г
глядач

проект вдався.Нормальні сімї, наші з діалектом закарпатським, росіяни як росіяни.Між іншим прості грмадяни, вони скрізь нормальні, у них як і у наших свої звички і традиції. Дуже добре, що режисери підібрали сімї із провінціальних міст двох країн. Звичайно так хочеться миру!

О
Олена

Клінічний ідіот. Буває...Йди спати, дурню!

Р
Руснак

Олено, компанія твоя бомжі на вокзалі- Баба Война, Аладін... Обы розсмішити треба мати розум, широкий кругозор, ерудицію і чувство юмора.Я ти помаліньки, дозовано боду старатися обьясняти.Обы ти не взорвалося сіроє вещество у черепнуй коробці.

О
Олена

Руснакови. Но, бо ти куиедний дурень! Вся компанія рже й потішається над таким дятлом. Розсмішив. Спаситі, безкоштовний клоуне!:-)

ДР
До Романа

Вибачте мені,та не знати що таке боулінг,вже явно сміх,нехай сходить у Щодня на екскурсію,або подивиться по телевізору.Не знаю в якому магазині ще є дитячий вонючий горшок,готують їду і т.д.В глухому селі нема такого як тут назнімали.А говрить так,ніби,точно живе у задрипаному селі,а не в місті!Сміх і позор!Хоч би не ганьбилися.

Р
Руснак

Олено, докись учитала слово "інтелект" та тя содомило так, што вшыткі символы на клаві понажималась.Влено,коли тя повели на екскурсію на стройку, а там упала ти на копоню цигла, но ты была у касці.Типирь ходиш по варишу і фурт ся смієш.

О
Олена

Руснакови. Інтелект:-):-):-). Інтелект дятла. Давно такого смішного клоуна тут не бачила. Убогий ти наш:-):-):-)

Р
Руснак

Олено не тужся.То наша Закарпатська, руснацька тисячолітня бисіда.Бисіда Духновича, Сільвая... Про Бога тя прошу, ты ущербна не лізь у інтелектуальный розговор.Доста што на тобі Бог спочивав, коли тя зачигали.

О
Олена

Руснакови. Льоди? Ти, дурню, мало читай за собов. Ти,тіпа, лем писати знаєш? Тіпа писати. Но й дурень безмозглий!!!

Р
Руснак

Олено вушлива,розум то такоє што в тебе нигда не было.Ты фальовко нашто сюда залізла,туда де льоди обсуждавуть елементы смаку, культуры, ментальності...Перебач, я забыв ош ты здерко вошколована в Домбоках.

О
Олена

Руснскови. З тебе, бидлото, розум так й пре як з вихлопної труби запорожця.

Р
Руснак

Євино племья ся збудоражило.Кіть вас завидки беруть ош і близькосьте ге стояли у кастингу шоу, то жуть заткайтеся. Олено з нижнього мохнатого, таку корицю обскубану як ты, даже бушмены бы не плміняли.Ліпше не кажи нич, будеш ся відіти рузумнішув.

КК
КУ ку

Ку ку рі ку

К
Кариша

Так підтримую.сімейка з Мукачева явно інтелектом не вирізняються.

П
папа

На радіо навіть не змогла нормально говорити.

А
Алла

Нічого росіянка не потягана життям.Чудово виглядає.Струнка і гарна.А наша бідолаха пахає,забула, як це бути жінкою.Звалила на себе все, що тільки можна.

О
Олена

Руснак-руснаку! Таким гуканам й сказати нічого

Р
Руснак

Олено боїшся ош тя пумінявуть? Не буйся, такі обмену не пудлежать.

О
Олена

Шоу для дебілоїдів. Кукайте, дурні! Дебільні закарпатські понти

Р
Руснак

До Романа. Підтримую, молодец.Патріотизм, то не лем натягнути вышиванку і май голосно гойкати лозунги.Я не годен нияк порузуміти нашу ментальність, чуму мы себе і своє вічно обплюєме.А коли на нас зайда сяде і щи й ноги звісить,тоды возмущаємеся і нарікаєме. Наша прекрасна жінчовка.Все при нюй і фігура і розум і культура.Я не обхаюву руську айбо ГОЙРА НАША!

Р
Роман

Росіянка трішки потягана життям, та видно що зловживає. Яким мурлом треба бути аби не підтримувати жителів свого міста, натомість проявляти неприховане та безпричинне захоплення до людини з іншого світу, до людини чужої, не нашої.

Р
Роман

До Алла та Мукачево - ви такі аристократи, навіть через ваші відгуки відчуваю дух мистецтвознавця або поета, чи може ви вчені, або місс всесвіт 2016? таки ні. Це я шуткую так, я думаю що ви звичайнісіньке зачухане село, якого задавила велика жаба.

А
Алла

Росіянка і гарна і не тупа.А ця наша село селом .Що на вигляд,що по розмові.Де таких тупих находять?

Р
Руснак

Наша супер!Все при нюй і все класно!

Р
РГД-42

Айрон Мэйден

П
позор

росіянка на дві голови вища від нашої у всіх компонентах, не мож було щось ліпше вибрати, бо йшлося про імідж всього західного регіону України

5
566

Росіянка кльова.

5
566

Постійно якісь обмежені люди в ефірі з Мукачева.Складається враження,що більша частина таких гуканів в нас живе.Не вміє нормально розмовляти.Позорище.

R
ri0

Свінгери-початківці

М
Мукачево

Жесть...Чому Мукачево завжди позорать?!В мене таке відчуття ,ніби гуканка з луни звалилася,ніяк не Мукачівка.Боулінг не бачила,діти в парку не гуляють...СЕЛООО!

Л
людмила

Интересно а при чём тут Путин.

М
Мукачево

Якою дурною треба бути оби піти на ту програму...

Читайте також