Мінімальний тариф таксі у Мукачеві виріс до 35 гривень

10
34

Таке рішення було підтримано на загальних зборах директорів всіх служб таксі у Мукачеві.

Так, від завтрашнього дня, 6 вересня, ціна мінімального проїзду до 2-х кілометрів становитиме 35 гривень Кожний наступний по місту 5 гривень, за місто — 8 гривень.

Таке рішення повязують з підняттям цін на всі житлові потреби.

Останнє подорожчання проїзду на таксі відбулось у грудні 2016 року, коли "мінімалка" підскочила до 30 грн. 

Коментарі

В
Вано

Василю, ци ти докус удурів ци який ти фрас є?! При чому тут податки? Їз кілько не плати, державі од того ліпше не буде. Будуть лиш множитись статки олігархів і порошенків жидівських. Но ти і мудак, я в шоці.

МД
Мукачівеуь до марги 16:51

Марго, заткайся! Мичати не дозволяли. Заткай посок і у своє стойло! Таксісти - народ плечистий! Хай податки платять. Хай піднімуть мінімалку! Нормальні люди дозволять собі заплатити за таксі, і комфортно дістатися із пункту А в пункт Б. А ніщебродам маршрутки нормальні придумали - хай користуються! 12 грн.менше ніж 35. І пробок заодно у місті поменшає. І машини в таксі може будуть нормальні! А то зараз сідаєш в 30-50 річні зачухані жигулі, та блювати хочеться! Нема елементарної чистоти...

О
Олег

Iду.. Дай номер де звонити??? Де треба таксiстiв???

К
Кен

Немєте гривнів не мучайте гузицю жебрач а іди робити оби було на таксі. Най хоть 100гр буде мінімалка вам яка разниця, як ви нероби можете диктувати ціну людині яка їздить на своїй машині і возить бидло яке навіть говорити і поводитись невміє в громадських місцях.Таксі це розкіш у всьому світі. Купіть собі машину і катайтеся аби аж повилазило. Або ще краще підіть в службу таксі попрацюйте і спробуйте того хліба потім покоментуете.

О
Олег

Та так каждий буде сприговати на порошенка.... Коли вiн та тоди i я.... Сама тупа одговорка... Говоряща про рiвень ай кю... ПЛААТИ ПОДАТКИИИ!!! я дораз сяду та прийду стану коло вас та куплю си шашку та напялю на кришу та так бисьте всi тамм нарааз шуршали кооо се, шооо сее, ти шооо туй став????!! Не так би було??????? Не так????

ВД
василь до вано

за таких як ви інші пенсіонри не можуть отримати нормальну пенсію, і тягар лягає на інших платників податків! ваші родичі, батьки отримують завдяки честним платникам податків пенсію! тепер я впевнений що вас треба жорстоко карати захмарними штрафами!

В
Вано

Яку пенсію від цьої довбаної держави? Я тепер щомісяця маю платити 1300 грн, щоб потім діставати пенсію 1200??? Василю, ти точно ідіот!!! Ложив я на цю державу і на її жебрачу пенсію. Най собі ті копійки в жопу засунуть.

ВД
василь до вано

потім такі як ви в соцзахисті благають про допомогу, бо на пінзію незаробили! коли газ був 9-10грн мінімалка 30грн з вас толку для бюджету 0. вимагаєте європейські умови при віддачі 0 місту, на старість чикаєте, що держава піклуватися буде вами?- фігу. через пару років нити будете що не маєте доходів!

В
Вано

Василю, ти точно діагноз. Більше нічого добавити. Податки??? При такому рівні виживання ще податки платити???? Самольот вам в ангар, а не податки!

В
василь

поки всі підриємці працують на рентабельності 15-30% при сплаті податків, таксисти хочуть 600-1000% ! при ціні 35 грн за мінімалку можуть позволити платити податки! парковки не платять, податки ні, один той самий маршрут з різною ціною! місто повинне занятись впорядкуванням таксі!

ТВ
Таксист вафлист

Што ся вам нелюбить

К
Кен

Риба гниє з голови. Най єврей Порошенко зі свїми жидами олігархами заплатить усі податки по закону, тоді буде розказувати що кому і як, а поки в країні анархія і вони деребанять буджет хто як хоче а з жебрачі 3 шкури здерти хочут, хер собачій а не податки. Почніть з цих гнид які паразитують на нашому народі і вижимають усі соки з роботящіх людей які за мізер працюють на цих гнид.

Д
Джои

я тепер був у Києві тарифи там такі: -30 грн посадочні - 5 грн кілометр це у Києві такий тариф)))))Мукачеві просто столицю доганяє)

1
123

А как считают тариф в Киеве?)) просто любопытно там за 10 км сумма едва 52-60 грн Зато у нас, в провинции, все не на едяться без проблем, такой тариф пусть будет, но пусть и таксопарк будет на гос.номерах, а не пересечки водители пусть хоть немного тактичнее станут а то не пойми какое хамло себя Богом считает, раз он таксует про соблюдение правил вообще можно неделями рассказывать , как таксисты у нас ездят

О
Олег

Нижче розписав шо якшо вiн заплатить всi податки лiцензiю i.т.д то буде цiна 50-60грн. Так дооообре я за!!! Я хочу шоб ти все заплатив i шоб цiна була 50-60!!! Я хооооочу шоби було так!!! Най ся везе кому треба за 50-60 а не та най йде пiшком здоровiший буде!!! Я лиш за якшо ви будете платити все як положено по за кону!!! Лиш е одно нооо про яке ви прекрасно знаете шо клiентiв стане меньше на 60 процентiв а вас уже тiлько тих таксiстiв як сто святих... I ви ся всi посерете... Я за справидливiсть платiть по закону всi налоги всi лiцензii i поднимайте цiну i потом говорiть як деякi розумнi нижче писали КОМУ СЯ НЕ ЛЮБИТЬ ТА СЯ НЕ ВОЗIТЬ ВАС НИКО НЕ ЗАСТАВЛЯЕ.... Плааатиии налогиии i таксууууй... Поднимай цiну но заплатить всьо як полоооожино!!!!! Нико ся возити не буде i мiгом стане вас меньше.... Я ся на таксi вожу може два раз у рiк.. Так шо лiчно я щитаю шо тi ко возиться на таксi такi ж лiннюхи як i таксiсти они достойнi один одного... Платити налоги i поднимай цiну!!! ЗАКОН!

Ф
фЕДЯ

ЗА МІСТО ВОНИ ДАЖЕ НЕ ІДУТЬ = ЇХ ТРЕБА ЗАКРИТИ ВСІХ - НАШО ВОНИ ІДУТЬ РОБОТИ - КОЛИ НАЧИНАЮТЬ РОЗКАЗУВАТИ ШО ВОНИ СОКОТЯТЬ СВОЇ МАШИНИ - ТО ВАШІ ПРОБЛЕМИ - ЗАЖЕНИ МАШИНУ У ГАРАЖ І СИДИ СОБІ ДОМА НА ЯЙЦЯХ.........................ПРИДУРКИ

В
Вано

Не розумію чому всі тут возмущаються?! Ідіть під ВР і там кіпішуйте. Все звідти йде. Тіпа лише таксі подорожало. А ціни на продукти, комуналка, паливо, алкоголь... Європу сьте хотіли. Маєте за шо скакали, мавпи,на майдані. Жиди рулять, а ви далі у коментах возмущайтеся. На більше вас не вистане.

С
сіті_байкер

Треба всяде покласти стоянки для біціглістів, они є, но доста мало. Біля Щодня поклали на сміх - не мош туди в,їхати..........

1
1

Створити мукачівську службу таксі, податки у бюджет міста і на дотацію таксистам, ціни поставити реальні, а не чорний ринок таксі де заробляють без подтків, А ЧОГО БИ І НІ???????????

СУ
Слава Українець

Я ніколи не користуюся таксі на закордонній реєстрації. Нехай туди їде і таксує.

А
Андрій

пропоную БОЙКОТУВАТИ послуги таксі! Я, особисто так і зроблю.

О
Олексій

Василь і в Африці Василь.Рахувати навчись. 2км. відвезти 2км. повернутись звідки відвіз чи ти думаєш що він біля твого підїзда тебе дозавтра чекати буде, є ж стоянки в центрі де люди сідають у таксі, можна і по телефону заказати але все рівно підїдь, відвези, повернись на стоянку, там явно не 2км.

С
СВУЙ

Василь добре пощитав . А вообще 2 км то 15-20 хв подихати свіжим воздухом.

Д1
До 1, до Выктора і їм подібним...

В Ужгороді вже давно підняли тарифи, так що не вибирайте тактику бабки-сплєтніци. Таке відчуття, що таксисти затягують в машини клієнтів. Хто їздив на таксі, то й і буде надалі їздити. Кому не подобається, маршрут №11.

ВД
василь до вано

минімалка 35 грн за 2 км, 10 мінімалок =20 км=350 гн при витраті на бензин 44грн! - це один невдалий день на мінімалці! жирують

К
Кен

Нема за що платити? То не платіть ніхто вас не змушує сідати в ці пісрані машини. Ходіть пішки купуйте не пісрані машини і катайтеся, не бачу ніяких проблем. А з поиводу сервісу то подивіться навкруги де ви бачили сервіс на Україні, на руках можна порахувати.Р.S. За комфорт треба платити і не 35 а на багато більше це стосуєця всіх свер послуг. Можна випити кави і кіоску а можна і в Кофе Хаусі але ціна буде різною тому вам обирати кому на що вистачає коштів.

1
1

Львов, Киев, Ужгород, оказывается в этих городах жизнь получается не дорожает и только в Мукачево все дорожает. Молодцы!

ДВ
До Вано

Так поклади нараз 100 грн, най буде, бо буде дорожчати все дальше.

В
Вано

Нема за шо платити? Ходи пішки! А платитимуть податки, Васильку, то мінімалку заплатиш не 35, а 50-80, по таксометру. Туй ми стань, почекай, там ми стань, почекай. Ліцензія - 3200, таксометр - від 3000, пп - 1400 (кожен місяць), страховка 500-700... плюс машину треба ремонтувати і заправляти. Шо ще хочеш?

В
Віктор

За шо платити 35 грн ?. За просрані машини чи за хамоватих водіїв Більше 80 процентів їздять БЕЗ ЛІЦЕНЗІЙ. КУДА будуть іти кошти на дороги чи на пенсіїї? НЕТ У КАРМАНИ БЕЗДЕЛЬНІКІВ ЯКІ СИДЯТЬ ЦІЛИЙ ДЕНЬ І СПЛЕТНІЧАЮТЬ.

О
Олексій

Шановні будьте ЛЮДЬМИ. Кому що не подобаєтся то завжди можна на своїх двох або маршрутка, ще є в місті багато автосалонів можна і собі авто придбати.

В
вася

скільки таксистів які їздять містом платять податки- 0! про які підвищення може йти річ?

М
міньо

ще би балога жовті таксі запустив було би як у брукліні

П
Пішковта

Убера на них нема... Якби хоч якість була відповідна, а то немає за що платити

Читайте також