Мінімальний тариф таксі у Мукачеві виріс до 50 гривень

10
32

Про це Mukachevo.net підтвердили в одній зі служб таксі міста.

Від сьогодні 1 жовтня, мінімальний тариф по місту до 2 кілометрів становить 50 гривень. Кожен наступний +7 гривень. За містом 10 гривень.

Як зазначається, відповідні тарифи прийняли спільним рішенням всі служби таксі міста.

Нагадаємо, останній раз тариф виріс до 45 гривень.

Коментарі

В
Вано

Кому шось не любится - маршрутка і поїхало гімно!!! Тоже мені пррблема. Не маєш гроші, то ходи пішкарусом. В чому проблема? Кось когось тягне у таксі??!! То шо маємо доходи Гондураса а ціни європейські нікого не смущає?! Придурки...

П
пікачу

До тих хто возмущаєся проти цін. Ви просто пішоходи і у вас мишление нетаке як у власників авто. чому ви некупете машину? будете свою сраку возити туньше чим на таксі. Віра непозволяє??????????? часто пасажири говорять як добре машину мати, сів та поїхав. недумають шо раз треба купити. пак заправити. і ше і полажувати годову як мінімум.

ЖП
Житие по-новому

Машини оновили модели клас комфорт для народа

М
Мукачівець

У меня есть ряд знакомых, которые подрабатывают в такси. И то, что они рассказывают о том, "как делаются дела" делают эту профессию для меня... неприятной. Раз в год собираемся в сауне старой компанией, которой уже лет 20. Просто традиция, да и нет возможности всем в кучу собраться в другое время (пробовали) Так вот треть времени мы все вежливо выслушиваем про: как бухарик вырубился и его шмонали на предмет портмоне или телефона как забыли барсетку или телефон и как ходили ИМЕЙ перешивать как было наблевано в машине как с бухаря трижды за проезд сняли как шпилил тетку в годах на заднем сидении, которой захотелось так рассчитаться ... может и байки, конечно, но выслушивать не очень...

З
знаючий

Профессия таксиста вообще должна уже исчезнуть. Ладно там, четверть века назад он должен был город знать идеально, регулярно подтверждая квалификацию. Сейчас вообще ниче не надо - даже деньги на сдачу менять. Лет пять умникам осталось - потом заменят скриптиком.

П
Правда

Всім таксістам, які кричить про те, що ідіть самі попробуйте потаксуйте, скажу одне. А ви хіба дасте можливість комусь біля вас потаксувати? Сразу двіжняки починаються, погрози, монтіровки, вікна би ся били... Хто не вірить, ютуб йому в допомогу. Там багато журналістських розслідувань

С
Саша

Это не такси дорогое,это мы такие нищие.

М
Марина

Я теж розумію, що ціни ростуть, інфляція, і все таке, але чи запросили самих водіів, коли змінювали тариф? Раніше кілометр коштував 5 грн, тепер 7!! Чому стрибнули відразу на 2 гривні. Кожне підняття знижує кількість клієнтів, мені здається, таксисти теж проти цього. Чому ніхто не згадує про керівників служб, які ініціювали новий тариф!?

А
Автобот

- Воняють ті, хто на таксі ніколи не їздить. - Я ще ніколи не бвчив, щоб водії таксі когось силою заштовхували в автомобіль, кому дорого, користуйтеся послугами маршрутних таксі. - якщо людина користується послугами таксі, значить їй вигідно. - Якщо думаєте, що таксисти так багато заробляють, завтра виходіть на роботу, таксуйте собі на здоров"я і багатійте....

Ч
Читач

З одного боку все закономірно - є ріст цін, є ціна на бензин під 30 грн, є й інші витрати на авто (запчастини, колеса, масло, гараж і т.д.). З іншого боку: 1) таксисти не показують обороти, всі в тіні на мінімалці 2) машини дуже часто старі і дуже різні 3) лічильника ні в кого нема, вартість проїзду визначається за довідником "Стеля", тобто з потолка.

1
1

А, чому не 150 гр за 2 км ? Чим обгрунтовують таку ц1ну ? Лиш не каж1ть за бензин. Ск1льк1 п1де бензину з Росвигова до центра ?????

А
Аліна

Хай піднімають ціну, але працюють офіційно!!!Чому всі платять податки, а вони Ні!

ЩС
Що слабо

П1дн1м1ть тариф до 80грн. 1 так жиючи в Мукачев1 будете платити як в Будапешт1... Також у Венгр11 т1 хто таксують 1хн1й автомоб1ль повинен бути не старше 10 рок1в. Якщо машин1 заповнилось 10 рок1 1й не продовжають л1ценз1ю

М
Митар

А по лічильнику обслуговувати, всі служби таксі міста, не бажають ?

1
11,59

За любої власти таксістів николи ни контрольовали.Главний їній контроль МАНИ-МАНИ.А шо бусики кось контролює,або рейсові автобуси.Сирйозний контроль лиш має транспорт,який возить заробітчан.

В
вата

до Йоушко пане, вас пам''ять зраджуе в тi часи з Радванки до Корятовича коштувало 1 рубль (i це з "на чай") правда, не завжди хотiли iхати, куди скажеш

П
прокурор

всьо , лишаю роботу, йду таксіровати.

П
Правдоруб

Не треба тут багато спорити щодо НАЯВНОСТІ чи ВІДСУТНОСТІ "дозволів" на таксування у власників автівок, які заполонили місто Мукачево. Вже 40% із цих самопальних перевізників це євробляхи, які НЕ МАЮТЬ НІЧОГО!!! Щоби впевнитися в тім, що мукачівські перевізники на 99% це настоящі "ЛІВАКИ" у яких відсутності ліцензії на перевезення пасажирів достатньо бачити, яким пустим стає місто перед запланованими перевірками таксистів посадовими особами Укртрансбезпеки. НАГАДУЮ - перевезення пасажирів автотранспортом підлягає ліцензуванню. А за провадження госпдіяльності без одержання відповідної ліцензії загрожує штраф у розмірі від 17 тис. до 34 тис. грн із конфіскацією автомобіля та грошей, одержаних унаслідок учинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої. Якщо особа, яку протягом року було піддано адмінстягненню за таке саме правопорушення, повторно його вчинила або це пов'язано з отриманням доходу у великих розмірах, розмір адмінштрафу становитиме від 34 тис. до 85 тис. грн

Й
ЙОУШКО

а я памятаю що навіть при СССР за км треба було один ребль за таксі платити а тоді за один руб можна була купити буханок хліба!А тепер скілки хліба мож купити за50 гривнів! Наведіть порядок із таксопарком а то таксістами стають всі кому не лінь і на таких бричках шо страшно в них їхати!

ОД
ООО до До

Я в таксі не працю, маю друзів які займаються перевезеннями, і знаю реальний стан цього виду заробітку, а торгівлю я привів до прикладу, можна любу професію критикувати і люби тарифи, але в людей завжди є вибір що і де і як і за скільки.

ДО
До Ооо

Від вас треба брати гроші в любому магазині вже за вхід за мінімальний тариф який ви придумали возіть своїх батьків

М
Мрео

Треба перевірити в них дозвола і тоді в центрі можна буде проїхати нормально яка нормальна людина може там працювати?

О
Олег

Мастера машинного доения, зажрались.

5
535

На Закарпатті одні з найдорожчих тарифи таксі, порівнюючи з іншими регіонами

О
Ооо

Всім хто критику таксі або рахує що це легкі гроші можете самі спробувати попрацювати, а потім включати свою арифметику і висловлювати свою об'єктивну думку. Так можна любу професію привести до прикладу і поливати її брудом. Взяти до прикладу Торгашів будь яким крамо, давайте порахуємо скільки вони зарабляють і нічого нероблять. Тож кожен має вибір що йому купляти і де і заскільки, на чому йому їздити і за скільки.

А
Авто

До “СВУЙ”.Хороша у вас арифметика,2 км. і зароботок 50 грн. Добре б було,але з цих 50 треба і бензин купити і на амортизацію скільки піде,а при наших дорогах це кругла сума, і сплатити якісь податки і саме авто купити,теж треба було гроші.Так,що скільки залишиться з тих 50 грн.?Звичайно зараз все поллється на таксистів,вони ж поруч.А хіба таксисти піднімають до небес ціну на паливо,а хіба таксисти не ремонтують дороги,а хіба таксисти довели народ до жебрачі!?Труд їх нелегкий і навіть небезпечний. Але,як добре коли ти спішиш на поїзд і є таксі,як добре,коли треба у лікарню,а швидкої не дочекаєшся і можна визвати таксі...Ми це не помічаємо! Я не таксист,ніколи ним не був!

.
.....

Трутні єдні, бойкот всім службам!!!!!!!

R
rg

давно пряника не діставали....

R
rg

так би вони ішли на визов...

С
СВУЙ

2 км-20 хв . Я думаю, основна маса людей, не заробляє 50 гр за 20 хв

1
111

скоро они самі ся возити будудь

M
McMurphy

Зажралися нероби-таксисти повністю!!!!

Читайте також