Міністр Балога натякнув, що українці гинуть не від холода, а від "совка"

3
2

Міністр надзвичайних ситуацій розповів, що більше людей гинуть від морозів в тих регіонах, де багато пам'ятників Леніну.

Балога зв'язав Леніна і смерті від переохолодження Найбільше смертей від переохолодження було в тих місцях, де найбільше пам'ятників Володимиру Леніну. Про це заявив з парламентської трибуни міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, відповідаючи на запитання народних депутатів.

"Смерті людей згодом холодів відбувалися, незалежно від того, з якого регіону той чи інший представник влади. Хочу сказати одне. Де більше пам'ятників Леніну, там і більше смертей", - сказав Балога. Він зауважив, що у Чернівецькій і Дніпропетровській області від морозу не померла жодна людина.

Міністр заявив, що, на жаль, за цей час загинули 112 людей. Він зазначив, що Міністерство з питань надзвичайних ситуацій разом з Міністерством охорони здоров'я ретельно перевіряють причину кожного летального випадку. "Це робиться для того, щоб об'єктивно з'ясувати масштаби втрат від холодів", - пояснив він.

Балога зазначив, що в Україні відкрито 3386 пунктів обігріву, допомогу у яких отримали понад 130 тис. осіб. Він також повідомив, що цілодобово чергують 15 тис. співробітників МНС і 3 тис. одиниць техніки.

Коментарі

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

КАЖЕТСЯ У БАЛОГИ КЛИМАКС НАЧИНАЕТСЯ СКОРО БУДЕТ КАК БРЕЖНЕВ

Е
ерік

І це називається міністра надзвичайних ситуацій, що не вміє навіть нормально відповісти на запитання, яке прямо стосується роботи його відомства? При чому тут Ленін, якщо Балога не може контролювати МНС, то виникає логічне запитання - для чого він працює у цьому міністерстві?

Читайте також