Міністр Балога полетів у США заради 911

10
0

13-20 липня 2011 року міністр надзвичайних ситуацій України Віктор Балога перебуватиме з візитом у Сполучених Штатах Америки. Він очолить українську міжвідомчу делегацію у рамках Торговельної місії з управління в надзвичайних ситуаціях.

Мета поїздки - детальне ознайомлення із американською системою екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 911, зустрічі з посадовцями Уряду США у відповідній сфері, а також з керівниками американських компаній у телекомунікаційній галузі, які в майбутньому можуть стати учасниками реалізації проекту побудови Системи 112 в Україні.

Програмою візиту передбачено відвідування центрів управління у надзвичайних ситуаціях, а також диспетчерських центрів, які інтегровано до американської системи 911.

У ході візиту також вивчатимуться процедури забезпечення безпеки в американських аеропортах, а також планується ознайомитись з новими зразками обладнання у галузі аеропортової безпеки.

До складу делегації увійдуть представники МНС, Мінохорони здоров’я, МВС, Державної авіаційної адміністрації, КМДА та представників аеропортів Києва, Донецька та Харкова.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також