Міністр Квіт проанонсував перехід України на 12-річку з наступного року

5
16

«Ми плануємо так, ті діти, які підуть в перший клас в наступному році, вони закінчать 12-річну школу», – повідомив міністр освіти Сергій Квіт в ефірі телеканалу ICTV в рамках підсумкового випуску Фактів.

Міністр послався на світову практику, яку має унаслідувати й Україна.

– Тільки 12, тут не може бути ніяких дискусій, – додав міністр.

Крім того Сергій Квіт зауважив, що з вересня школярі матимуть куди цікавіші та значно розвантажені навчальні плани з акцентом на те, аби зацікавити учня вчитися.

Mukachevo.net

Коментарі

М
мду

кадровичка Гульна Наталия Ежефовна помогла диплом написать по туристической специальности за 400у.е.

М
мукачеву

жалко скоро не буде шо очолювати, ці шахрайки все розвалять, і шо ся лишить? корпуса, майно і все шо у ниє є відійде комусь...нормальні родітєлі в такі низькопрбні заведжнія своїх дітей вчити не віддают. Коли в обявах про трудоустройствов одній із газет була примітка-диплом мду не пропонувати!

М
мукачево

Єдиним правильним кроком від міністра Квіта було б звільнити мукачівські ВИШі від двох дур, інтриганток,що розводять лиш хабарництво - Балажки і Щербанки. В Мукачеві є достатньо достойних і освічених людей, що можуть очолити ці освітні заклади.

В
вчитель

За таку зарплату будемо вчити не на 20 а на 2%.

К
Квіту

Міністр Квіт все робить на розвал освіти! Не знаю який то єврропейський вектор, коли у нас закриваються школи, вузи і всі валять у Європу, щоб там вузи не закривалися, а професура мала зарплату. Міністр добре знає, що це відтік молодого покоління з Украіни, яке в більшості ніколи вже не повернеться в Украіну. Но і учитися в таких позорних бурсах як аграрний коледж і Мду в мукачеві, себе не уважати!

Р
Реалії

Дітей в школах держать для того би не шлялися по улиці. Вот і вся теорія реформи. Нико ваших дітий учити за такі зарплати не буде. Хібашо приглядуватимуть як за песиками.

Ж
Жителька

Я пітримую коментарій Наташки . Діти тут вчаться, за великі гроші!!!!!Закінчують навчання,роботи нема а якщо є то мізерні зарплати,і їдуть за кордон.Мають там хорошу роботу,достатню зарплатуІ не хочуть вертатись у сю долбану (україну) і правильно роблять. Скільки вивчених людей, з червоними дипломами сидять на базарах!!!!!!!Діти зовсім не хочуть вчитися, програми такі тупі і тяжкі,що дорослому треба подумати над тим прикладом або задачею!!!А тот зоопарк, що керує (державою)має 12 класів?????Покупують дипломи і керують барани!!!!Вчаться за гроші!!!!! А потім такі у нас врачі, такі у нас вчителі і т.д.Які 12 класів?????

ДВ
до відому

як виявляється міністр Квіт отримав освіту у Мюнхені(не можу стверджувати, але повязану з релігією чи може хтось із читачів уточнить). Тому він не має диплому вітчизняного вишу. Тому і робота МОН вкрай на низькому рівні.Це говорить про неякісну освіту і суперечки як у вищій школі, так у ЗОШ, так і в коледжах. Кадрова політика МОН нікуди не годиться, зкотилася на нівець,старі кадри які не пройшли люстрацію і чистку, про яку неодноразово нагадував міністр Квіт з приходом на посаду міністра МОН.Мало того тотальна корупція, хабарицтво, відток студентської молоді за кордон-це невтішні результати сьогодення МОН.

Н
наташа

каждий робить тіпа реформи, бо тоді бабло мож збити, лим на переписанні програми та друкуванні під неї нових підручників. А глобально никого не турбує, що вчителі викладаються на уроках на 10-20 відсотків, а все інше, то бізнеспроект під назвою "репетиторство". Більшість здібної молоді виїджає на навчання в Європу і там залишаються проживати, а вся неошколована молодь займає тут посади за куплені дипломи через своїх родичів, гроші, звязки і т.д. Така країна має примарні перспективи, але то херня, головне дискусія тіпа 11 чи 12 років вчитися в школі. Повна утопія.

Ч
Читач

Через рік треба зробити 10-річну систему. І передрукувати книжки, зробити відкати на пару мільярдів. І так кожні 2 роки.

Я
яяя

сись долбик дандесь бов,кроме киева?яка свитова практика?у цилому свити в основному существуе 9 рична система!балбес!!!боже хрань од такого учителя,не говоря уже о министрови!УКРАИНА -ВПЕРЕД!

D
dano

ДО 10:11 Тобі точно ще пару років школи не помішає..

У
Учителю

Браво! На біс! Красавчик, всьо правильно написав! А Квітка хуйло, як і вся влада.

П
про100

Кажда марга хочеся прославити чимось у сiв Украiнi! Квiт ты бы лiпше подумав про тых дiточок што школу,лiцеi iнститути, закiнчують де iм роботу узяти у сюй долбанiв державi. А не 12 рокiв учитися!!!!Дуже ВАС много там у ВР ошколованых тото и видко!!!!

ДН
До народа

Блять підераси обратно треба бюджет потрясти!!! То там усі кончені люди там не одного нормального меністра !! Там людини нема то всё треба рострілювати!!!! Там усі бандити!!! І вони мають конати !!!!

У
учитель

лучше бы министр навел порядок со своими кадрами в Мукачево( директор агарного коледжа Балаж Н. и ректор мду Щербан Т.) которые стали позором на всю страну и такая удивительная позиция министра Квита С.М. ставит под сомнение его порядочность и незаангажированость, что не делает ему чести как министру образования.

Читайте також