Міністр Маркарова вже анонсувала підвищення ціни на газ у 2019 році

9
7

Міністр фінансів Оксана Маркарова повідомила, що ціна на газ буде підвищена у наступному році через черговий кредит МВФ.

Міністр фінансів повідомила, що наразі йдуть дискусії стосовно поступового підвищення до ринкового рівня цін на газ для населення, релігійних організацій та виробників теплової енергії.

Тепер за словами Маркарової треба чекати, як швидко МВФ розгляне питання продовження співпраці з України. Також МВФ має вивчити ухвалений Україною бюджет на 2019 рік.

У головному кошторисі країни прописано, що підвищення цін на газ в Україні забезпечить додаткові ресурс державного бюджету в сумі 9 млрд гривень.

Нагадаємо, що раніше mukachevo.net повідомляло про те, що НКРЕКП заборонила додавати зайві куби газу у платіжки.

Коментарі

Б
Балбесам

Тать Патріот прикалуєся а ви у відповідь плюєтеся. Ви шо діти?

G
Gabriel

До патріота проплаченого, ідіота. Ти дурню був в Австрії? Знаєш які у ниж зарпалити та рівень життя? Ублюдок кончений

ДП
До патрioт

Назбирай грошi i швиденько бiжи до лiкаря- психотерапевта ! Дурачок нагуляний з гiвн@м у бошцi !

П
Патріот

А хто хлопці буде дбати про Україну? Треба захищатися, невидите що наші кораблі трощити начали. Ціни на газ траба підтягнути, як для прикладу у Австрії - під 20 грн/куб. Казна пуста, непогано було би й пенсійний вік до 70 років пудняти. Для вшитких хто торгує на базарах ввести касові апарати й встановити такі податки, щоб в бюджеті коштів вистачало всім. А головне - памятати що наш гарант про нас дбає. Слава Україні! Голосуйте за Порошенка.

У
Українці

"ціна на газ буде підвищена у наступному році через черговий кредит МВФ" Получається якщо якщо не розкрадатимуть країну, то і не потрібно брати транщі. А значить здешевіє газ та все інше. І пенсійний вік буде як раніше ? Висновок - Утилізувати Всіх казнокрадів!

Ж
Женя

Гандурас а не держава,треба міняти країну бо чим далі в ліс тим більше дров!

М
Миха

Военное положение, отсрочка выборов, повышение цен на газ... рабство впереди...

Читайте також