Міністр МЗС окупантів Лавров заявив, що президент України Зеленський є неонацистом та расистом

32
4

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що нібито президент України Володимир Зеленський є неонацистом та расистом – мовляв, він нібито "дає свою охорону, щоб нацисти спокійно проводили свої факельні ходи" та нібито забороняє "російську мову навіть в аптеках".

Лавров на пресконференції 3 березня у відповідь на запитання іноземного журналіста, як можна називати Зеленського націоналістом та неонацистом, якщо він перший єврейський президент в Україні

"Він маніпулюється націоналістами та неонацистами. Інакше мені дуже важко пояснити, як президент Володимир Зеленський може головувати у суспільстві, де неонацисти та неонацизм розквітають пишним цвітом. Вони відкрито марширують, влаштовують факельні ходи. При цьому для цих факельних акцій президент Зеленський виділяє свою охорону з роти почесної варти".

Також Лавров розповів якісь дивні історії, що нібито націоналісти та неонацисти проводять навчання, де "вони навчаються методам ведення війни у місті, методам диверсій, провокацій – і все це відбувається за президента Зеленського".

Він також згадав, що Зеленський підписав закон про корінні народи України, і що серед них немає росіян.

Лавров також заявив, що Зеленський нібито заборонив російську мову в Україні. За словами глави МЗС РФ, в Україні нібито не тільки в школі заборонена російська мова, але навіть у "повсякденному житті", мовляв, людям, які приходять в аптеку і звертаються російською мовою відмовляються продавати ліки.

При цьому Лавров заявив, що в Криму, який окупувала Росія, зараз нібито є три державні мови – російська, кримськотатарська та українська. За його словами, нібито "будь-який громадянин може звернутися до органів держвлади будь-якою мовою, і йому зобов'язані відповісти тією ж мовою, якою він звернувся".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
Оля

Ще один придурок Росії

UK
Ustecky kraj

Якщо уповісти ош він дебіл маразматик і кончений шизофренік вто як похвалити йсю гниль. Вно не вартоє того оби за вто говорити гіно з бударя більше коштує як слова сього непонятно чого. Після того що вни зробили тих сук треба убивати май страшними які є способи або вто фурт протягом 1000років. Оби знали кілько болю люди мають із за сих сук.

СМ
Смерть москалям

Та най кажуть шо хочуть ідіоти. Нашому президентови аплодіровали усі у європарламенті а від сього конченого лавріка усі ся обернули спинов

1
123

Дибіл

Читайте також